Ga naar inhoud

passaatjetexel

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passaatjetexel

Profile Information

  • Plaats
    oudeschild

passaatjetexel's Achievements

0

Community reputatie

  1. ja die bedoel ik het is fijnmetrisch schroefdraad inbus 8 de boutjes zijn ong. 20mm lang.de bovenste kreeg ik er wel uit maar de anderste niet.die heb ik met een ijzerzaag doorgezaagd en voila ze zijn eraf haha.nieuwe boutjes gehaald en alles doet het weer.bedankt voor de hulp.,
  2. nee geen foto.je hebt 2 houders waa rde remklauw tussenvalt en vastzit met 2 boutjes.de 2 beugels waar je remblokken in geschoven worden zitten ook met 2 boutjes vast(torx) en die willen niet los.die zitten vast achter je ankerplaat.
  3. hallo ik ben bezig om van mn passat station de achterschijven en blokken te vervangen en nu stuit ik op een probleem. de remklauw is er al wel af alleen de 2 klemmen voor de remblokken willen niet los. de 2 torx boutjes waarmee ze vastzitten willen met geen mogenlijkheid los en van binnen waren ze al dol gedraaid dus de bitjes en sleutels willen er ook niet in. nu zijn ze al wel ingespoten met wd40 en laat ze een nacht intrekken.maar wie o wie heeft er een oplossing voor mij?? ik hoor het wel van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden