Ga naar inhoud

CunningCobra12

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over CunningCobra12

Profile Information

  • Plaats
    Veendam

CunningCobra12's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hartstikke bedankt! Ik ging er ook al een beetje vanuit aangezien alle passats 3bg in feite hetzelfde zijn met hier en daar een extra optie en/of een dikkere motor.
  2. Hallo, Momenteel ben ik in het bezit van een Volkswagen passat 3BG Sedan uit 2003. Dit is een 1,9TDI met 74KW. Ik ben enorm blij met deze passat en heb daarom afgelopen jaar een set Wellington velgen (15") aangeschaft. Deze staan een stuk mooier onder de auto dan de standaard wieldoppen. Echter wil ik nu mijn set winterbanden (met de stalen velgen en wieldoppen) gaan vervangen met lichtmetalen velgen. Deze heb ik op het oog: Donnington 17 inch. Geleverd bij een passat V6 4motion. Echter heb ik een 1,9TDI. Gaat dit wel werken? De steek en afmetingen zijn hetzelfde (op de hoeveelheid inches na dan). Gaat hij niet tegen de wielkasten aanzitten? Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. Met Vriendelijke Groet, Dominic de Vries
  3. Wil je hem verkopen? en wat is dan je vraagprijs? Met Vriendelijke Groet, de Vries
  4. Hallo, Ben op zoek naar een Radio met USB ingang of iets dergelijks. Mag ook 2e hands maakt niet uit. Zou leuk zijn wanneer er een mogelijkheid bij zou zitten om DVD's af te spelen. Alvast bedankt, Dominic de Vries
  5. Hartstikke bedankt! Dat de band groter is (205-60-15R) dan nu (195-65-15R) maakt dat volgens jou wat uit? De dealer gaf aan van niet omdat die 60 een percentage is van die 205. Dus 60% van 205.
  6. Hallo, Ik heb een vraag. Ik ben namelijk van plan een setje nieuwe velgen voor onder mijn Passat B5.5(2003) te kopen. Momenteel heb ik nog de standaard velgen eronder zitten (met wieldoppen). Deze zijn 15 inch. Nu heb ik op marktplaats link: http://auto-onderdelen.marktplaats.nl/v ... elgen.html deze velgen gevonden. Deze meneer geeft aan dat ze onder een passat 2004 hebben gezeten. Mijn vraag is nu: Kan ik deze velgen zo onder mijn auto doen? en is de steek van het model 2004 gelijk aan die van mij? De breedte van de band is anders maar dat maakt volgens de dealer uit mijn buurt niet veel uit. Hopend dat jullie mij hiermee kunnen helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden