Ga naar inhoud

vincenttan

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vincenttan

  1. Klopt wanneer je hem ziet ga je echt kijken en die Grill is gewoon Awesome !!! In de week van 29 juni wordt hij geleverd. Kan ook later zijn qua produktie of levering problemen. Maar de datum id dus bekend. Was het maar juni lkkr op vakantie in de nwe car!
  2. @jogooo, thx ik heb hem bekeken en ga hem vergelijken met de overige navy's.
  3. Nice! En klinkt ook niet slecht wat voor speakers heb jij erin liggen? Straks ff goed op de pc kieken op de iPhone zie je het niet zo goed. Maar anyway heel veel plezier en genieten geblazen van je nwe aanwinst.
  4. mogelijkheden qua afneembaar frnt alleen JVC en Kenwood. de RNS is te gevoelig voor diefstal. Op zoek naar een inbouw navigatie systemen kwam ik deze tegen. Met de nodige adapters en gezond verstand kun je iets realiseren wat mij betreft een ideale oplossing zou zijn. Maar geloof het of niet dit zou als HET WORDT OPGEPIKT door de auto fabrikanten of iemand die er brood inziet. Als in Nederland dit mogelijk is dan wil ik hier zeker voor gaan. Aanschaf; - iPad/iPad2 beidde met 3g dekking. - Navigon software (voor T-Mobile klanten gratis) - USB/audiokabel naar AUX in voor Ipod/iphone op bestaande unit. - Houder voor in de auto van brodit of.......( voor nog geen 6 a 800 euro heb je al een simple oplossingincl. iPad) wil je het nog beter dan gaat dat wat meer kosten klik op de URL hieronder. http://www.youtube.com/user/soundmancaraudio#p/u ik ben hier toch meer liefhebber voor dan de 2 din inbouw (vanwege diefstal) de voordelen zijn altijd je info onderweg, opgeladen iPad, muziek films en foto's mailen navigeren games noem het mAar op in de auto. Welke inbouw centre in nederland kan dit realiseren en ook nog ewensd tegen een goede prijs. in deze leasewagen wordt het waarschijnlijk een brodit. Maar dit is toch wel een hele slimme manier om in de auto te gebruiken. Wat vinden jullie hiervan. Nu ik een budget heb en wat ruimer mits nodig dan denk ik dat dit serieus een manier van carentertaintment gaat worden. Dus nu ff uitzoeken wat vcor leasewagens mogelijk is.
  5. Thx PassatMotion, da's mooi nu nog de juiste speakers zoeken nice. Heerlijk weertje mooie vooruitzichten. Wat wil een mens nog meer, ik zeg salute.
  6. VW Passat Comfortline 2.0 TDI BlueMotion 103kw Deep Black Pearl is besteld. 3C 1.9TDI Sedan mag het voorlopig nog uitzingen. Overigens niks mis mee rijd nog steeds goed en doet wat het moet doen. 4 months and counting....
  7. Hoi bedoel je het laatste model? Die heb ik bekeken en ja ziet er goed uit. Ik vind zo wie zo de resolute van een aantal ronduit bagger. Dat vind ik wel een belangerijk punt. Asnsluitmogelijkheden, degelijkheid en afneembaar front het zij weg klapbaar. Ivm diefstal. iPhone compatible. Voor de B7 rijders die dit lezen,weet iemand de speakermaten om ze eventual te vervangen. Mits dit nodig mocht zijn. Of zijn die gelijk aan de 3C?
  8. Helemaal geweldig alle feedback en linkjes naar, dank u allen hiervoor. ik heb zo'n 3 á 4 mnd om me goed te orienteren want dat zou de verwachtte levertijd zijn. Dus gisteren op pad diverse zaken langs geweest MediaMarkt, Saturn en een van Gronings bekendste adressen AutoRevista. Bij de giganten MM en Saturn hadden ze niet veel op 2din veelal oude modellen. Pioneer en Alpine heb ik bij hun vergeleken maar op het gebied van dit soort aanschaf beroep ik mij toch op de specialisten. Toen destijds (10-15jr) geleden met mijn passie voor Booming systems ben ik altijd wel in mijn nopjes geweest ,tuurlijk de nodige miskoopjes en rommel gehad maar ik was over mijn totaal set altijd dik te vreden. nu ruim 8jr in een leaseauto rond te rijden heb ik wel wat mogelijkheden maar beperkt. eigen radio en speakers eventueel vervangen (maar geen verbouwingen standaard vs pro/semipro maar dan vooral geluidtechnisch beter. En ik weet dat het zeker scheelt met de geleverde speakers In de huidige Passat 3C zit een RNS310...PFFFFFF maar heeft overall geen slecht geluid,maar vervorming treed eerder op en het GALA is een gimmick als je het mij vraagt. tuurlijk kan dit verbeterd worden maar omdat deze auto er ook weer binnen een jaar eruit ging had ik geen zin in die aanpassingen te doen. Nu met de nieuwe Passat jeukt het toch wel. n ik luister veelal naar Hiphop, RnB,Funk 80's en 90's music, Reggea en groovy house music en dance. En het gaat niet hoe hard hij kan/moet maar om juist dit soort genres lekker te kunnen beluisteren zowel op standje relax(enjoy modus) als Louder then a bomb(de om los te gaan modus). om het zo maar te zeggen. Wat ik tot nu toe heb gezien zijn de volgende; 1. Allereerste de mogelijkheid om via Alle a.k.a. Dieseltje een RNS SD6025 Model 2011 (uitnodiging staat om te komen kijken in jouw werkplaats) te kopen en inbouwen de goedkoopste van alle 2din units die ik nu bekijk. Eerlijkheidshalve twijfel ik aan de duurzaamheid en prestaties,hoe is het scherm qua resolutie. Heb nog altijd iets van chinees goedkoop en immitatie in een premium car (a.h.w.) maar waarschijnlijk ben ik nog nait overtuigd genoeg. Maar dat komt zodra ik het in reallife heb mogen aanschouwen en beluisteren. Pfff bedankt Alle nu aan het lezen 93 pagina's djeeeeeez lol. 2. Pioneer Avic serie de f10BT of de f20bt 3. KENWOOD DNX-520VBT (deze kan ik mooi vergelijken met die van Alle) is weliswaar fors duurder! 4 . een JVC en Sony maar dat is puur nieuwschierigheid. 5. VW's eigen 2 din varianten 315 of 510 Dus nogmaals dank en tips en adviezen lees ikm uiteraard graag hier.
  9. Wie kan mij een goede Navigatie, dvd, iphone compatible en met handsfree carkit 2din unit adviseren, aanbevelen. € 1200,00 heb ik als budget daarvan moet ook de inbouw betaalt worden. Heb de optie om de 315 van VW te nemen kost mijn +/- € 1100,00 icl inbouw/montage. Maar als ik ga zoeken en lezen hier op het forum en het www dan kom ik bij klonen (Navaudio VSSaudio) uit de Pioneers 920BT, 20BT, of 30BT Ik ken ze niet dus hiervoor ga ik wat winkels afstruinen en info inwinnen. Maar de beste info krijg je van gebruikerservaringen vandaar dat ik dit topic heb geopend. Want voor de pas verschenen Passat model 2011 (B7) is weinig te vinden. (voor als nog) Ik ga niks zelf inbouwen want het gaat om een leaseauto en ik wil dat dat goed en vakkundig gebeurt. Jullie adviezen lees ik graag terug.
  10. Moiiii, Vandaag samen met wederhelft knopen door gehakt en jaja hij is besteld (lease). VW Passat Bluemotion 2.0 TDI 103kw . - Comfortline - Deepblack Pearl - Geen Navi (kopen een Pioneer ). We konden kiezen uit de; - BMW 320d EDE (luxery line als optie)20% !!!!!! - Audi A4 2.0 TDIe 20% !!!!! - Golf GTD Het is allemaal mooi die 20% bijtelling, maar ga je auto aankleden dan streepje de bijtelling in ons geval weg en waren we met de bmw en audi maandelijks meer kwijt niet echt spraakmakend veel maar je least voor een aantal jaar. Meen 3 á 4 jaar, mocht je tussentijds voorbeeld na 2 jaar willen stoppen of nieuw uitdaging willen moet je ook weer terugbetalen. En je kunt ook denken pfff zie ik dan wel, maar die tergbetaling kun je dan beter gebruiken op een zelf aan te schaffen auto? We rijden nu een 3C sedan 1.9 en de Golf GTD is leuk en gewoon een bloedsnelle diesel. De ruimte nu en comfort is zo relaxed en daar wilde ik niet van af. De Audi A4 rijd en doet wat het moet doen is perfect en af. BMW viel gelijk af toen we hoorden dat je hem gewoon KAAAL krijgt en je 2000 to 2500 eur moet bijleggen om hem redelijk tot luxe aan te kleden. En dan absurd imho 480 euro's voor een neerklapbare achterbank. wil je extrás als cominghome(BMW variant)verlichte make up spiegels hoppa weer 400 of meer. Passat heeft dat meen ik standaard Dan de Passat eerlijk gezegd had ik die als laatste keuze, omdat hij van binnen mij aan de huidige deed denken. Behalve de heelijke nieuwe geur en veranderingen en uitsluitingen (2 kleine opbergvakjes) verder is het zoals ik al zei eigenlijk vertrouwd. Exterieur is ff wennen maar begin hem steeds meer te waarderen lees op te geilen want strak is hij zeker. En dat hij op Big Brother Phaeton lijkt is ook een goedmakertje. Nee heel simpel deze konden we volgooien met de nodige opties en de bijtelling ging met een slakke gang omhoog. Waarom geen Navigatie pakket gelijk maar achteraf. Puur de bijtelling, maar ook de keuze tussen de RNS315 of 510 waarvan de laatste een gewild item is onder een bepaald gilde. De RNS315 voor 1080,00 incl. montage is nog een mogelijkheid maar we gaan voor een Pioneer AVIC-F20BT of AVIC-F30BT. persoonlijke smaak. En is over te zetten in een andere auto of verkopen. Maar goe ik /wij zijn dan niet de eerste die de nieuwe Passat rijd maar wij zijn HEEEEEEEEL ERG BLIJ!! En voor degene die hem al rijden PLEASE PLEASE POST jou ervaringen.....lol Mocht je tips hebben ur welcome. Groetjes' Vincent
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden