Ga naar inhoud

Remco 3BG

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Remco 3BG

  • Verjaardag 22-09-1985

Profile Information

  • Plaats
    Twente

Remco 3BG's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo allemaal, Ik heb sinds een tijdje een vervelend probleempje. Ik kan met de schakelaar in de deur linksvoor mijn tankklep niet meer openen. Dit kan wel handmatig vanuit de achterklep, maar dit vind ik lastig (nu kan mijn vrouw niet meer tanken,...) Via ebay een nieuw motortje gekocht en aangesloten, maar ook die functioneert niet. Wanneer ik de beide motortjes aansluit op een transformator doen ze het prima. Volgens de multimeter heb ik wel 11,5 V op de aansluiting wanneer ik de schakelaar bedien. Maar wanneer ik het motortje aansluit en dan ga meten zakt de spanning terug tot goed 1 V. Je hoort het motortje ook zacht brommen, maar verder niks. Hebben jullie nog ideeën waar ik het probleem kan zoeken? Misschien slecht massa contact? Alvast bedankt!
  2. Remco 3BG

    Rikketik

    Als ik een keertje in de buurt ben Matthijs, kom ik zeker langs! Komende zaterdag gaan we de steun toch maar vervangen. Er lijkt op de nieuwe (vandaag gekocht) iets minder speling te zitten. Ik hou jullie op de hoogte!
  3. Remco 3BG

    Rikketik

    Hoi mede Passat liefhebbers, Sinds 2 maand ben ik eigenaar van een Passat Variant 3BG Highline uit 2003. Deze auto heb ik van mijn ouders over kunnen nemen. Zij kochten een nieuwe Passat, en ik ging meer kilometers rijden en zocht een nieuwe auto. Je weet dus waar je hem van koopt en dat hij goed is onderhouden (doet mijn vader allemaal zelf). Nu is 2 weken geleden de distributie en multiriem door mijn vader (zit al 35 jaar in de auto wereld) vervangen. Sindsdien maakt hij een tikkend geluid, steeds wanneer je in de 1e, 2e of 3e versnelling gas geeft. Precies tussen de 1600 a 2000 toeren. Daarboven is het geluid weg. Het geluid lijkt linksvoor (vanaf de bestuurder gezien) weg te komen. Stationair (ook wanneer je in z'n vrij flink gas geeft), boven de 2000 toeren en bij weinig gas geven is hij stil. Het geluid lijkt niet bij de wielophanging of aandrijfas weg te komen. Nu heeft mijn vader wel een vermoeden, de spanrol en demper van de multiriem zijn ook vervangen omdat deze kapot waren. Volgens de dealer in Nederland hoefde het aluminium bevestigingsplaatje niet vervangen te worden, mijn vader denkt echter dat het geluid hiervandaan komt. Het is moeilijk te herleiden waar het geluid vandaan komt, omdat hij het alleen rijdend doet. Hebben jullie eventueel nog ideeën? Het betreft een 3BG uit 2003 met een AVF motor. Alvast super bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden