Ga naar inhoud

ronnus

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ronnus

Profile Information

  • Plaats
    siddeburen

ronnus's Achievements

0

Community reputatie

  1. ronnus

    Foutcode 598

    Welke module genereerd deze fout?
  2. ronnus

    Foutcode 598

    Beste patric, het gaat om de fout 598 en niet 589. Ron
  3. ronnus

    Foutcode 598

    Wie kan mij helpen met de foutcode 598. Volgens lijst hydraulisch/mechanische fout. Waar moet ik zoeken, wat ik merk is dat als ik de richtingaanwijzer aan doe en weer uit, dan hoor ik de knipperlichtrelais of vergelijkbaar snel doortikken, terwijl de lampen het niet doen. Foutcode 256 hex uitgelezen op scherm climatecontrol
  4. De opmerking zou de distributie niet op tijd staan begrijp ik, ik heb echter geen vagcom om dit de checken, echter afgelopen vrijdag was de buitentemperatuur een stuk hoger en toen gaf het verbruik weer normale cijfers aan, daarmee concludeer ik dat de timing nog zo staat als voor de riem wissel. Ik heb bij het starten geen verhoogd toerental. De temp sensor zit deze onderaaan bij de radiator?
  5. Van mijn passat tdi , heb ik de radiator vervangen, deze was aan de onderzijde lek. De oude radiator had een breedte van 22 mm, de nieuwe 33 mm. Ik merk nu dat op de temp meter de waarde iets lager is en als ik bij een stoplicht sta de temperatuur daalt. ook heb ik een hoger verbruik, van gem 1 op 18 naar 1 op 16. Gisteren was de buiten temp hier in het noorden 10 graden, toen was het verbruik weer bijna normaal. Kan de breedte invloed hebben en zijn er mensen die ervaringen hebben om de radiator een stukje af te dekken. Naast het vervangen heb ik ook de distributieriem vervangen en winterbanden gemonteerd. Gezien mijn ervaringen nu met een hogere buitentemperatuur, wil ik de vervaninging en verwisseling uitsluiten en mijn oorzaak zoeken in de breedte van de radiator.
  6. Hans, Bbedankt voor je info. gaat om beide slangen, ik moet mijn radiator vervangen, deze is lek. Ga ervanuit dat de procedure geld vooor beide slangen.
  7. Ik heb het clipje losgemaakt van de koppeling, echter ik krijg geen beweging in de koelwaterslang. Is het een bajonet sluiting dat je de slang een kwartsslag moet draaien of moet de slang er recht uitgetrokken worden? ron
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden