Ga naar inhoud

ladderpassat

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ladderpassat

Profile Information

  • Plaats
    's-Heerenberg

ladderpassat's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ok dank je...heb even op internet gekeken en heb links en rechts wat modules gevonden..ga de mijnes eruit halen en kijk dan na het vag nummer wat erop staat en ga er 1 tweedehands halen... Wat is het verschil als er 1 of 2 stekkers aan de module zitten...?
  2. Ok voorstellen dat wilde ik ook al doen zit ook al op caddyforum en vw forum.. Als dit kapot is kan ik dan op de sloop zo 1 module eruit halen of moet ik 1 van dezelfde type auto hebben en hoe kan ik hem testen...?
  3. Heb sinds 2004 een passat 1900TDI van 1998 echt een top auto wat maar niet op wil inmiddels bijna 200.000 mee gereden.. Maar nu het probleem heb voor een tijdje geleden mijn rechter voorraam open laten staan met een flinke plens bui... Dus daar aardig wat water naar binnen gekomen Kom ik de volgende dag na buiten zie ik dat mn linker voorraam een klein stukje openstaat stap dus in de auto, doen de elektrische ramen het niet meer en later kom ik erachter dat mn CV het niet meer doet en mn binnenverlichting is ook nog eens defect... Kan nu wel de ramen bedienen maar moet ik dat aan de buitenkant met sleutel doen... Ik vermoed dus wel dat het 1 en ander doorgebrand is maar weet niet precies wat allemaal en had hier graag wat hulp bij gehad.. Heb hem bij vw uitlaten lezen maar kunnen niets vinden hierover een bauwjaar te oud hiervoor zeggen ze
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden