Ga naar inhoud

ronald8106

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ronald8106

Profile Information

  • Plaats
    Horst

ronald8106's Achievements

0

Community reputatie

  1. Een passat variant uit 2001. 1.9tdi 74 kW. Waar kan ik de motorcode vinden? Homokineten en wiellager kan ik denk ik wegstrepen, zo klinkt het zeker niet. Ik zou haast zeggen toch iets met de uitlaat qua geluid, maar die zit toch echt vast. Helaas zijn zulke geluiden niet zo makkelijk te identificeren. Wel te irriteren! Thanks
  2. Als ik stilsta hoor ik het niet. En als het evt de motorsteun is, hoe controleer ik dat? En zou dat kunnen verklaren dat het geluid weggaat bij een warme motor?? Alvast bedankt voor de reacties!
  3. Hallo, Sinds een maand of twee heb ik last van een vervelend geluid tussen de 1500-1900 toeren. Ik kan niet scherp krijgen waar het vandaan komt, lijkt het uitlaatsysteem maar die is laatst al nagekeken. Die zit in ieder geval goed vast evenals het hitteschild. Soms is het geluid ook hoorbaar bij scherp sturen, als is het dan maar kort. En ik heb het idee dat het geluid minder wordt wanneer de motor op bedrijfstemperatuur is. Heeft iemand ook last van dit probleem of liever nog de oplossing hiervan?? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden