Ga naar inhoud

dani007nl

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dani007nl

Profile Information

  • Plaats
    Hoofddorp

dani007nl's Achievements

0

Community reputatie

  1. Door de jaren heen is de hele afstandsbediening een beetje wankel geworden. Hij voelt niet meer als "1 geheel" aan omdat het is opgebouwd uit meerdere stukken. Als ik, behalve de behuizing, tevens een sleutelbaard bestel, waar kan ik deze dan laten frezen zodat hij in het contact past? Bij de VW garage kost het geheel meer dan 200 euro. Het lijkt mij fijn om een nieuw ogend geheel te hebben voor de afstandsbediening, maar het moet niet al te veel gaan kosten natuurlijk
  2. Hoi Roel. Ik beschik niet over een Vagcom en en doe liever geen elektronische aanpassingen die niet standaard zijn. Mijn vraag was daarom meer over hoe ik kan zien of mijn Passat wel of niet over de mogelijkheid beschikt om de actieradius te lezen. Kan het zijn dat bepaalde Passat boordcomputers wel over alle door mij boven beschreven functies beschikken maar niet over een actieradius functie? Het systeem heeft immers alle data om dit te berekenen (gemiddeld brandstofverbruik, etc...)
  3. In het multi-functie scherm (tussen de toerenteller en snelheidsmeter) van mijn Passat (juli 2000) kan ik de volgende items zien: - Rijtijd - Rij-afstand - Actueel brandstofverbruik - Gemiddeld brandstofverbruik - Gemiddelde snelheid - Buitentemperatuur In het instructieboekje staat aangegeven dat het tevens mogelijk is om de actieradius te zien (berekend aan de hand van de tankinhoud en het actuele brandstofverbruik). Hoe kan ik weten of mogelijk is om de actieradius te zien in mijn Passat?
  4. Bedankt voor je antwoord. Uit welke delen bestaat zo'n afstandbediening trouwens? Ik kan me bedenken dat hij bestaat uit de sleutelbaard, veermechanisme van de sleutelbaard, transponder, batterij en knoppen. Misschien dat ik nog iets over het hoofd heb gezien... Hoe kan ik mijn frequentie vinden?
  5. Beste Passat liefhebbers, Ik zou graag mijn afstandsbediening willen vernieuwen. Ik hoef niet perse een nieuwe te hebben maar het zou fijn zijn om er een nieuw omhulsel op te zetten. De huidige drukknoppen en het VW logo aan de andere kant zijn aardig versleten en ik zou het fijn vinden om weer een nieuw-ogende afstandsbediening te hebben. De VW garage/dealer zeggen dat het niet mogelijk is om alleen maar het omhulsel te vernieuwen. De enige oplossing is volgens hun een nieuwe sleutel bestellen (kosten: ongeveer 200 euro). Kan iemand mij op een goedkoper alternatief wijzen? Nogmaals: Ik hoef niet perse een nieuwe afstandsbediening te hebben. Een nieuwe omhulsel of alleen al nieuwe knoppen zullen mij erg blij maken. Zie bijgevoegde foto's van mijn huidige afstandsbediening. - Daniel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden