Ga naar inhoud

sikkejan

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over sikkejan

Profile Information

  • Plaats
    Assen

sikkejan's Achievements

0

Community reputatie

  1. TJa.. Ik heb de hoop al een beetje opgegeven. En om er nu een beige in te zetten? lijkt me er ook niet mooier op worden. Die 90% van de tijd zit ik er toch alleen in. Die paar x dat we met z'n allen gaan, gaat mijn vrouw nu vaak achter in het midden zitten , in de heupgordel dus. Trouwens ook beter voor de lieve vrede achter op de achterbank.. . Heb de zoektocht op laagpitje staan. Als ik wat tegen kom..prima en anders jammer. Toch bedankt voor het meedenken.
  2. Tja ik blijf gewoon zoeken. Ik weet dat ze er zijn, maar idd lastig te vinden. Bedankt in ieder geval voor zover.
  3. Ik bedoel niet de grijs blauwe stof, maar de grijs zwarte voelt ook minder velours aan als de oude. Heet echter wel zo. Is alleen geleverd in Passat van 2004 en nieuwer. Comfortline, athene, turijn.
  4. Hallo, Weet iemand een achterbank of alleen de rugleuning te koop met 3 driepuntsgordels voor mijn 3BG variant van 2004. Bekleding is velours grijs. type Comfortline. (die van bouwjaar 2004 en 2005) Heb 3 kinderen en 1tje moet nu vast met de heupgordel. Veiliger is het om de middelste plek ook te voorzien van een driepuntsgordel. Ik heb begrepen dat je alleen de rugleuning maar hoeft te vervangen. Is dus redelijk eenvoudig. Nu alleen nog de juiste vinden. Op marktplaats is niets te vinden. Iemand tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden