Ga naar inhoud

keesiev

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over keesiev

Profile Information

  • Plaats
    veldhoven

keesiev's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bedankt voor jullie input. Dus inderdaad geen turbo. Ga het vanavond nog een keer proberen om het geluid te lokaliseren, maar het leek eerder een puffend (alsof ergens druk vanaf moet) geluid.
  2. Om het nog moeilijker te maken: bedacht me net dat het ook geen pufje van de turbo kan zijn, om dat het meteen gebeurt als ik het gas indruk en niet na loslaten, zoals dat bij een turbo gebeurt... vreemd.
  3. Hallo, Wij hebben sinds kort een passat 3.2 fsi. Een heerlijke auto om mee te rijden. Gisteren hoorde ik echter bij korte stootjes gas geven een puffend geluid uit het motorkompartiment. Zo'n geluid zou je kunnen verwachten bij een turbo, maar ik dacht dat deze motor geen turbo heeft. Ook de service van VW (de auto is vandaag in onderhoud), melde dat het waarschijnlijk de turbo was. Nu is mijn vraag: heeft een 3.2 fsi een turbo, of is die van ons gewoon verkouden? Alvast dank voor jullie input...
  4. Ha, Was even uit de lucht door familie verplichtingen. Alle problemen zijn opgelost. Dank voor jullie hulp! Het probleem van de binnen verlichting bleek heel wat simpeler te zijn dan ik dacht. Heb eerst naar de zekering gezocht, maar bedacht me toen dat de binnen verlichting het wel deed toen ik aan de knop bij het spiegeltje had gezeten. Nog een keer goed gekeken en toen kwam ik erachter dat ik door al mijn gerommel de schakelaar op de middenstand had gezet... Dus even terug zetten en alles is weer als vanouds. Zelfs de esp en abs lampjes zijn uit. Nog maar even afwachten of ik de remlichtschakelaar moet gaan vervangen. Vandaag 300 km gereden en geen enkel probleem... Groeten, Kees
  5. Daar heb ik inderdaad wel zitten rommelen. Weet iemand waar ik kan vinden wat de positie van de zekering van de binnenverlichting is? In elk geval hartelijk dank voor de hulp met het massaprobleem!! Slaap er zeker weer een stuk beter door.
  6. Hoeraaa!!! In plaats van dat ik met het gemakkelijkste begonnen ben, heb ik eerst het dashboard uit elkaar gehad. Zojuist echter de connectors van de achterlichten met contactspray ingespoten en ... het euvel (lijkt) nu weg te zijn!!!! Heb wel in de hele montage en demontage iets kapot gemaakt, want nu gaat bij het openen van de deuren het licht binnen niet meer aan. Weet niet wat ik geraakt kan hebben, het lampje doet het nog wel. Heb ik gecontroleerd. S#$%^%
  7. Ok, het achterlicht ga ik zometeen nog doen. Is wat gemakkelijker in het donker te doen. Thanks....
  8. Auto rijdt normaal. Alleen als de esp en abs aangaan, lijkt het me alsof deze niet meer werken. Auto bleef slippen bij harder optrekken op sneeuw. Heb onderse deel dashboard verwijderd en wat gerommeld. Nadat ik aan de remlichtschakelaar had gezteten, was het euvel even weg. Kwam echter snel weer terug. Kan toeval zijn, maar ga toch maar ens kijken of daar de ooorzaak licht. Iemand enig idee wat zo'n schakelaar kost?
  9. bedankt voor de tips. Ik ga nu beginnen met proberen. laat nog wel weten wat eruit komt...
  10. Sorry voor mijn onwetendheid. Dacht met een vw passat een probleemloze auto te hebben gekocht, wat beter past bij mijn gebrekkige electrotechnische kennis. Dus als ik het goed begrijp: dashboard demonteren, stekkers controleren en evt. schoonmaken? Ik hoef niet in de unit onder de motorkap (die naast de accu) te kijken?
  11. Enig idee hoe ik dit massaprobleem kan verhelpen? Was nog bij de garage geweest om uit te lezen, maar die zagen alleen een probleem bij de remlichtschakelaar. Maar dat verklaart nauwelijks de problemen die zich voordoen. Zit daar echter een massapunt vlakbij?
  12. Hallo, Wij hebben een vw passat 2,5tdi uit 2001 en sinds kort doet deze heel raar. Het begon met het zwakbranden van het dashboardlampje van het mistlicht wanneer ik met lichten aan remde. Later gebeurde dat ook zonder dat de lichten aan waren en als ik de lichten ook aan had bleef het mistlampje continue zwak branden en lichte fel op wanner ik remde. Daarbij is nu nog gekomen dat wanneer ik knipperlicht naar links aanzet (met lichten aan), dat deze snel gaat knipperen en achter de remlichten en het middenremlicht knipperen. Ook springen nu af en toe de lampjes van de esp en abs aan. Het is allemaal in een paar weken steeds erger geworden en ik snap niet wat dat nu toch zou kunnen zijn. Misschien ergens corrosie door vocht of zout?? Kent iemand dit probleem?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden