Ga naar inhoud

reindje

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over reindje

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

reindje's Achievements

0

Community reputatie

  1. Kan iemand mij vertellen of ik kan blijven rijden met de auto als ik de LMM eruit heb gehaald? Dan weet ik namelijk zeker dat ik de juiste ga bestellen.... Ik rijd nu overigens al een tijdje met de LMM stekker los, kan dit verder geen kwaad?
  2. Beste Forum leden, Helaas is er iets mis gegaan met mijn vorige post. Ik zal hem nogmaals plaatsen: Betaal ik niet veel te veel als ik een originele haal bij de dealer? Iemand ervaring met waar ik deze het beste kan kopen, zie online veel aanbod... Ben net terug uit een stukje heuvelachtig Duitsland met een losgekoppelde LMM. Moet hem snel weer aan de praat hebben
  3. Ik heb net even een ritje gemaakt met de stekker los. Hij is dan inderdaad constant het vermogen kwijt wat ik anders boven de 90 km pu kwijt raak. Bovendien rijdt hij nu inderdaad wel constant (sloom). Conclusie: Luchtmassameter ververangen? Welke kan ik het beste kopen voor een Passat TDI uit 2000? Alvast dank!
  4. Maar dan ben ik continu het vermogen kwijt waarschijnlijk, toch? Ik zal het even proberen....
  5. reindje

    luchtmassameter?

    Beste forumleden, Sinds kort loopt het vermogen van mijn Passat TDI uit 2000 enorm terug al ik harder dan 90 km per uur rijdt. Ik kom dan nog maar heel langzaam richting de 120.... Nu hebben al twee mensen de suggestie gegeven dat het waarschijnlijk de luchtmassameter is. Hij trekt namelijk onder de 90 wel flink op, maar wel haperend soms... Kunnen jullie deze suggestie bevestigen? Is het noodzakelijk om deze storing eerst bijvoorbeeld uit te meten? Welke LMM kan ik dan het beste bestellen? Ik krijg hier bijvoorbeeld een behoorlijke lijst: http://www.mijnautoonderdelen.nl/zoeken ... massameter Alvast grote dank!
  6. Akkoord, dat wordt dus het dashboard uit elkaar halen? Ik ga ervan uit dat de draden die het alarm systeem in gaan, alle draden zijn die ik nodig heb (knipperlampen, open en dicht, evt claxon) omdat de oude afstandsbediening met alarm dat ook alemaal moest kunnen... Zijn er tips over informatie rond het uitelkaar halen van bijvoorbeeld het dashboard? Nogmaals grote dank!
  7. Dat had ik inderdaad gelezen. Is de kans groot dat hier ook de oude receiver is geinstalleerd? Voordat ik het hele vloerkleed los ga rukken
  8. Beste Martijn, Hartelijk dank voor de reactie, ik zal de rurbriek even invullen. De afstandsbedieningen zijn weggegooid en de alarm horn is de stekker eraf getrokken. Het alarmsysteem werkt te goed en vind ik op zich niet nodig. Bovendien is hij er dus ook achteraf in gezet. Ik dacht ik koop gewoon een universeel setje voro 20 euro en ik plaats die op de oude module want daar zitten toch alle draadjes al.... Maar nu heb ik dus geen idee waar ik moet beginnen met zoeken naar die module.... Ben erg benieuwd naar ervaringen / tips!
  9. Beste Forumleden, Aandachtig heb ik het forum afgezocht naar topics over Centrale vergrendeling en afstandsbediening zelf inbouwen. Ik heb nog wel een paar specifieke vragen. Ik heb een passat TDI 3B uit 2000. Er is ooit een alarmsysteem met afstandsbediening (keyless entry) ingebouwd. Dit systeem werkt inmiddels niet meer maar ik vind zo'n afstandbedienig wel erg prettig. Nu heb ik een setje gekocht voor 19,95 dat je zelf kunt verbinden met de juiste draden. Nu vraag ik mij af waar ik dit het beste kan doen. Ik dacht zelf op de plaats waar de oude reciever zit. Ik heb alleen geen flauw idee waar dat kan zijn. Heeft iemand enig idee waar ik het beste kan zoeken naar deze module? Wat is de meest praktische plaats om de receiver te plaatsen? In de deur bijv? Daar zitten alleen geen aansluitingen voor de knipperlichten denk ik? Alvast grote dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden