Ga naar inhoud

LFC

Members
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door LFC

  1. Calais is vanaf Groningen 500 km en ik neem meestal om 8 uur in de ochtend de trein, dan doe ik er ongeveer 4 1/2 uur over. Je kan altijd een trein eerder nemen maar als je te laat bent kan je opnieuw betalen.
  2. Wij gaan meestal met de eurotunnel van calais naar folkstone. Reserveren op de site is heel makkelijk en het is niet duur en als je op tijd bent mag je gewoon een trein eerder nemen. Mijn koplampen heb ik nog nooit afgeplakt. Onze dochter van 6 vind het elke keer weer reuze spannend(onder de zee door rijden)
  3. @ Jekame, Century Groningen geeft wel 100 % coulance, vreemd dat ze in Assen van niks weten
  4. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Auto heeft waarschijnlijk schade gehad maar daar konden ze niks van terugvinden, ze hadden het zelfs over een nieuwe kabelboom(5000 euro) Dus ik moest nog blij zijn ook.
  5. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Kenteken verlichting doet het weer. Auto moest voor de apk en aangezien er verder toch niks aan mankeert heb ik de auto naar de dealer gebracht. Dat heb ik dus geweten 2 dagen zijn ze bezig geweest, bedrading is overal vervangen zaten breukjes in. Ik ben er goed ziek van (Van de rekening) Ik heb ook nog even gevraagd als ze ook in de historie kunnen kijken m.b.t onderhoud aangezien de auto altijd bij vw in onderhoud is geweest. Ja zeer goed onderhouden er zijn 2 verstuivers vervangen en nog een aantal dure onderdelen. Dus nog 2 verstuivers te gaan, geweldige auto's toch die Passats.
  6. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Alles brand normaal en geen trekhaak of iets dergelijks laten monteren
  7. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Ik heb als eerste de lampjes vervangen toen dat niet werkte heb ik nieuwe houdertjes gekocht. Ik vond het al vreemd dat alle twee de lampjes tegelijk stuk gingen. Mijn PDC piept ook heel zachtjes achter, voor piept hij normaal, heeft dit er iets mee te maken.
  8. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Ja ik heb een melding in het MFD dat kenteken verlichting stuk is.
  9. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Ik heb alle zekeringen in de auto gecontroleerd en ik weet het niet meer. Wat kan het nog meer zijn. Bedankt voor het meedenken
  10. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Dank je Wulfke maar ik kan de zekering voor kenteken verlichting niet vinden. Of zoek ik verkeerd?
  11. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Ja ik heb een 3c, sorry vergeten te vermelden Ik weet waar de zekeringkast zit in mijn passat maar ik vroeg mij af welke ik moet hebben. Allemaal controleren dus.
  12. LFC

    kenteken verlichting stuk

    Ik heb de lampjes al vervangen maar de verlichting doet het nog steeds niet, wat kan het zijn ??? Welke zekering moet ik hebben en waar zit die. Of heeft de kenteken verlichting geen aparte zekering. Kan er niks over vinden in het instructie boekje Groet Marcel
  13. LFC

    eindelijk verlaagd

    Ik heb de auto de auto vorige week uit laten lijnen bij Profile hier in Groningen. Ik had helemaal geen klachten maar gewoon voor de zekerheid en die vertelden mij ook dat de bandenspanning wat laag was 2.8 bar. Zij doen er 3.1 bar in. Uitlijnen was wel nodig vertelde de monteur mij. Keek net even op boordcomputer en het verbruik viel mij 100% mee, laatste 3000 km 5.8 gemiddeld,wel heel veel snelweg km zaten daarbij. 3 keer nurburgring heen en weer dat telt aardig op.
  14. LFC

    eindelijk verlaagd

    De eerste kilometers vond ik ze wat lawaai maken maar nadat ik de spanning van 2.5 naar 2.8 veranderde is dat al wat beter geworden. Las hier op het forum dat iemand zelfs met 3 bar reed(ook maar even proberen). Ik schrok in het begin van het comfort verschil, 17 inch naar 19 inch. Maar door de koni sportkit rijd de auto een stuk beter.
  15. LFC

    eindelijk verlaagd

    De looks zeer tevreden en het rijgedrag is er ook op vooruitgegaan. Alleen de vredenstein banden ben ik niet zo weg van.
  16. LFC

    eindelijk verlaagd

    De koni sportkit is 4 week onderweg geweest
  17. LFC

    maximale aslast ?

    Ja, ik heb er nu 19 inch bbs le mans onder maar het comfort is wel weg vind ik. Met hoeveel bandenspanning rijd jij. Ik heb al een fotootje geplaatst, ik wacht nog op de orginele BBS logo's
  18. LFC

    maximale aslast ?

    Toen mijn velgen er onder werden geplaatst heb ik de diameter van de veerpoot opgemeten, 55mm. Maar hij vroeg mij dus ook naar maximale aslast. Ik kies de zwaardere versie maar, zal nog even in het instuctieboekje kijken voor de zekerheid Kan niet wachten
  19. LFC

    maximale aslast ?

    Wat is de maximale aslast van een 2.0 tdi 125kw sedan bj 2006. Staat niet op het kenteken. Tot 1070kg of vanaf 1071kg. Deze vraag werd mij net gesteld toen ik de koni sportkit wou bestellen. Ik zou zegen vanaf 1071kg maar moet het wel zeker weten ivm verlagingset. Gr Marcel
  20. LFC

    Eindelijk mijn nieuwe wielen

    19 inch et 45, Vredestein Ultrac Sessanta 225 35 Mijn winterset rijd een stuk comfortabeler en stiller maar ja het oog wil ook wat. En dan ga ik hem ook nog verlagen!!
  21. LFC

    Eindelijk mijn nieuwe wielen

    Eindelijk mijn replica bbs le mans eronder. Ja ja het lijkt wel een passat 4wd, maandag ga ik de koni sportkit bestellen 4cm naar beneden. Grtz Marcel
  22. Maandag ben ik vrij dus dan kan ik ook even naar assen rijden, zeg het maar.
  23. Ik kan zaterdagmorgen of zondag wel even bij je langs rijden als je dat goed vind. Op de foto's lijkt hij niet eens zo laag, Mooie auto zo met die wielen.
  24. Het word er niet duidelijker op. Onder mijn Golf G60 heb ik een schroefkit gehad beviel goed maar ik bleef aan het afstellen ( Reed veel op de Nurburgring met die auto).En onder mijn Golf tdi heb ik een KW schroefkit gehad en dat beviel ook heel goed en daar had ik ook nog eens 19 inch A8 wielen onder. Maar het hoeft voor mij niet meer zo erg laag. Ik wil nu een paar goede schokdempers en een paar verlagingsveren die ongeveer 2 a 3 cm verlagen. Replica BBS le mans komen er volgende week onder. Eerst maar eens kijken hoe dat staat. Tot zover iedereen bedankt voor het mee denken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden