Ga naar inhoud

Beppie1954

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Beppie1954

Profile Information

  • Plaats
    Hoogeveen

Beppie1954's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dank je Thunderflash voor je snelle reactie.
  2. hallo dieseltje, Ik kreeg vandaag deze mail van iemand over de winterbanden 195-65/15 banden die mij het volgende wilde vertellen: Als er nu ook 15 inch gemonteerd is zal dit passen. Zijn er nu al 16 inch gemonteerd, dan kan dit beter zo blijven vanwege de omtrek van de remschijven. Mogelijk zijn de remschijven te groot voor de velgen van 15 inch. Klopt het bovenstaande want nu zitten 225/45 R17 onder en zou ik dan zelfs naar die maat toe moeten. Groetjes Beppie1954
  3. dat moet zeer waarschijnlijk 96 kw zijn dat is 130 pk, maar dat is maar een kleinigheidje. Welkom en veel plezier op het forum. Ja dat klopt beste oholtman sorry is een type fout.
  4. Nogmaals bedankt voor je snelle reactie.
  5. Hallo dieseltje, bedankt voor je berichtje dan weet ik in ieder geval waar ik nog meer op moet letten. Maar wat die ET waarde betreft kan ik daar hoger of kan het alleen lager zijn?
  6. Hallo moderator bedankt ik heb de link meteen bij mijn favorieten opgeslagen.
  7. Oké Bassie bedankt hier heb ik wat aan want nu weet ik met zekerheid dat het een 3BG is.
  8. Hoi Patrick waar maak je dat dan uit op. heeft dat met jaartal te maken of zoiets?
  9. Ik heb sinds kort een VW Passat. Ik zou graag willen weten waar die typeaanduidingen voor staan. Ik ben nl. op zoek via Ebay naar een complete set winterbanden voor mijn Passat Variant 1900 TDI Highline 96 Pk bouwjaar 15-05-2003. Maar iedere keer als ik denk dat ik iets gevonden heb loop ik tegen die aanduidingen op waardoor ik twijfel wat ik moet doen. Zou iemand mij kunnen vertellen wat dat inhoudt en wat er voor mijn auto telt. Bij voorbaat bedankt voor jullie medewerking. Beppie 1954.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden