Ga naar inhoud

tomverbinnen

Members
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

13 Good

Profile Information

 • Plaats
  belgië

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Carnet moet toch geactiveerd zijn om die mirrorlink en zo te gebruiken? Mijn passat b8 2dehands gekocht en licentie was al verlopen. Kost toch vrij veel vind ik jaarlijks. Ik kan wel met hotspot verbinden maar mag internet nergens gebruiken omdat carnet licentie er niet is.
 2. Ook gehad. Na een week nog steeds. Batterij loskoppelen was de oplossing.
 3. start/stop is idd iets van de groene jongens. Let wel - voor deze functie zijn speciale startmotoren ontwikkeld (lijkt me ook niet meer dan logisch).. start/stop is eenvoudig met een obd2 adapter en de Carista app uit te schakelen...
 4. kan je een filmpje maken van hoe dat klinkt? lijkt me wel wat.
 5. heel eenvoudig - carista app aankopen - startstop uitschakelen - geen last meer van die problemen. Autohold staat bij mij standaard ook steeds aan - maar ik rij dan ook weer zelden met een remork maar kan me die whiplash niet herinneren - misschien dat jij "rustig achteruit rijden" anders interpreteert dan mezelf ....
 6. dat wil ik nu echt niet - dat werkt nooit echt correct vind ik - daar wil ik dan nu wel weer manuele controle
 7. Goeie vraag. De acc zou ook zelf moeten verderrijden als de file terug oplost. Nu moet je nog zelf gas geven of op res klikken. We willen alles automatisch![emoji38]
 8. Het start.stop uitschakelen heb ik op mijn passat b8 met carista gedaan. Werkt prima. Kan je nog veel meer mee doen maar dan ook veel minder dan met vcds. Absolute aanrader carista.
 9. Heeft er iemand dit al laten doen? Had dit bij mijn vorige b6 laten doen van 110 naar 185pk en was er super tevreden van. De b8 zou dan naar 190pk gaan. Vraag me af of ik dit echt ga voelen? Moet ik ook de dsg laten tunen dan?
 10. top -zal hem een mail sturen - bedankt! Ik begrijp uit een andere post dat ik hiervoor vcp nodig heb, dat het niet gaat met vcds...?
 11. Hallo, om de start-stop uit te schakelen bij de Touran van 2011 van mijn vrouw zoek ik iemand in mijn omgeving met vag can pro (vcp dus). Alvast bedankt!
 12. sorry voor de delay... Nee ik ben van Mechelen - België - iemand uit die regio? Kan eventueel tot Antwerpen komen.
 13. Loop duidelijk wat achter [emoji848] Nog nooit van vcp gehoord [emoji15]. Dacht dat je alles met vcds kon doen. Kan iemand me kort het verschil met vcp uitleggen en waarom ik dit met vcp wel kan en met vcds niet? Heb ik dan zelf een vcp nodig of iemand die dit voor me wil doen in omgeving mechelen of antwerpen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden