Ga naar inhoud

Henrik

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Henrik

Profile Information

  • Plaats
    Groningen
  • Naam
    Henrik

Henrik's Achievements

0

Community reputatie

  1. Henrik

    230 volt stopcontact

    Ik heb het net nog even geprobeerd, kortstondig (nog geen seconde) komt er spanning op te staan en vervolgens niets meer. Het lampje boven het stopcontact brandt heel even rood en vervolgens groen zodra ik de stekker erin steek en blijft groen branden maar er wordt geen spanning meer geleverd. Ik zal de console vrijdag eens uit elkaar halen om te zien of er misschien een slecht contact is ofzo.
  2. Henrik

    230 volt stopcontact

    Meer algemeen gezegd, in het instructieboekje staat dat er een kinderbeveiliging op zit, de stekker moet hier doorheen gedrukt worden, is dat alles wat er moet gebeuren of volgt er dan nog een handeling? Ik heb geprobeerd met draaiende motor en zonder, voor het starten ingeplugd maar ook tijdens het rijden. Aangezien mijn vorige auto bepaalde stroomverbruikers uitschakelde bij te weinig laadspanning heb ik het ook geprobeerd tijdens en na een lange rit om zeker te zijn dat er voldoende "prik" zou zijn.
  3. Henrik

    230 volt stopcontact

    Gezien het brandende lampje op de module heb ik maar aangenomen dat er wel spanning op staat. Ik heb ook geen 230 volt spanningsmeter, kan natuurlijk wel ff rondvragen of iemand in de buurt wel 1 heeft. Het gekke is dat mijn telefoon wel kortstondig een geluidssignaal geeft als deze is ingeplugd, er komt dus wel een of ander signaal door...
  4. Henrik

    230 volt stopcontact

    Mijn Passat heeft een 230 volt stopcontact in de middenarmsteun, ik heb deze echter tot op heden niet kunnen gebruiken. Als ik de stekker van bijvoorbeeld mijn telefoonlader erin steek reageert de telefoon heel even maar laadt vervolgens niet op, ook andere apparaten werken niet als ik deze hierop heb aangesloten. Het lampje in de module brandt wel groen. Wat doe ik fout of zie ik over het hoofd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden