Ga naar inhoud

fizzgig

Members+
  • Aantal items

    606
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fizzgig

  1. Dit probleem is dus opgelost, was dus idd het pompje achter het kopelings pedaal, en eentje van een 3B is dus niet volledig plug & play omdat de aansluiting op het pedaal anders is, je kan dan het pedaal van de 3b mee overbouwen ofwel zoals ik gedaan heb de stang die op het pedaal komt overbouwen.

     

    Thx voor alle antwoorden !!!

  2. Bij rood licht en achteruit rijden kan je hem even in z'n vrij zetten en koppelingspedaal laten opkomen. Kan je de reparatie nog even rekken.

    zo doe ik het momenteel  idd, maar het beint erger en erger te worden. Volgend jaar moet er zoiezo een versterkte koppeling in, maar heb pas meer dan 2K uitgeven om em weer op de baan te krijgen.

     

    Er van de week toch maar  eens onder kruipen om te kijken hoe het in elkaar zit  enz

  3. Ik heb dus een probleem met m'n koppeling, ik heb de zoekfunctie al gebruikt, maar ben niet echt iets tegengekomen met de problemen die ik heb.

    De druk op mijn koppeling valt weg, en het pedaal blijft dan ook beneden liggen of soms halverwege enz, maar eens ik het pedaal weer omhoog trek werkt de koppeling gewoon, bij het rijden en gewoon schakelen heb ik geen probleem, enkel aan een rood licht of bij het achteruit rijden enz. wanneer je dus even druk op het pedaal blijft uitoefenen. 

     

     

  4. nou ik kan je vertellen dat je gewoon over roest heen spuit en dat het erop blijft zitten 8-) heb het op een paar delen van een oude motor gespoten die roest hadden, heb overigens ook niet de moete genomen om dat boeltje toen echt te ontvetten ofzo, gewoon vlug even het ergste vuil enz eraf gewassen met dreft. Ik heb ook altijd die Duitse versie gehad omdat die bij mij in de buurt verkrijgbaar is, de Amerikaanse versie is een totaal ander spuitbusje dus ze zijn wel makkelijk te herkennen, Folia tec maakt het ondertussen trouwens ook al even.

    Ik snap wel dat de meesten hier enkel dingen uit persoonlijke ervaring willen horen, maar als iemand dit of dat gehoord heeft, denk ik wel dat het een goed idee is dat ie het in de groep mag gooien, er moest maar eens wat bij zitten dat nog geen van ons getest heeft.

     

    Ik vraag me trouwens af hoe het zit al je nou wat dipt, en er daarna gewone lak over doet in bijvoorbeeld een kleur die niet in Dip verkrijgbaar is, houdt het erop, tast het de Dip aan, is het daarna nog net zo makkelijk verwijderbaar?

    als het weer wat beter is ga ik dit toch eens testen :lol:

  5. Ik heb ook al wat dingen ermee gespoten zoals delen van een motorfiets, de grille en tankdop van een kameraad z'n civic, de achteruitkijkspiegel in de passat, naafkapjes van een kameraad zijn velgen enz . Met de Duitse versie van plasti dip, werkt redelijk goed, niet schuren enz, erg handig dus.

  6. je zal volgens mij ook wel ergens 60mm vaste verlaging kunnen vinden, maar als je laag wil rijden is meestal een schroefset of airride de oplossing. AP en weitic vind ik persoonlijk en uit persoonlijke ervaring beter dan kw, hoewel kw wel het meeste comfort blijft behouden. Ikzelf rijd ook op goedkoop spul rond, maar maak dan ook weinig kilometers. Er zijn nu ook setjes van Lowtec ( heb er zelf nog compleet geen ervaring mee ) bij die kan je dus blijkbaar de veerspanning regelen.

  7. 90 db whahahahaahahahhahaah ik zit rond 150 db te knallen :mrgreen:

     

    We eens laten meten met een gecalibreerde geluidmeter ?

     

    Men zegt dat een straalmotor op 2m afstand ongeveer op 130dB uitkomt.

    Lijkt me sterk dat je dan met 150dB iets kunt horen (na 10 minuten dan, dan is je trommelvlies gescheurd...)

     

    Ter info:

    Bij 80dB ligt ongeveer de gehoorschade grens (bij regelmatige belasting). En moet je van de ARBO een gehoorbescherming dragen.

     

     

    Die uitleg verklaard wel veel waarom men mij soms 3 tot 4 maal iets moet vragen :lol:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden