Ga naar inhoud

William84

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over William84

Profile Information

  • Plaats
    belgië

William84's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, tot op heden zit ik nog altijd met hetzelfde probleem. Wanneer de wagen een nacht heeft stilgestaan loopt hij +-30 sec zeer slecht (schokken) + lichtblauwe rook, na een koude start. De motor slaat direct aan. Temp sensor achteraan motorblok, T-stuk op mazoutfilter en filter, gloeikaarsen reeds vervangen. Verstuiver lek ? Iemand een idee ?
  2. Start en draait slecht 's morgens en nadat hij een tijdje heeft stilgestaan(5-6u) Als de motor warm staat of juist gelopen heeft geen enkel probleem. Nokkenastiming nagekeken, ligt binnen de grenzen. Gloeikaarsen gemeten, 2 van de 3 al zeker stuk, 4 de kon ik niet direct bij. Morgen een nieuwe set gloeikaarsen halen. Zit ook te denken aan de G62 Temp. sensor, geeft geen foutcode maar is nog wel de oude versie (zwarte ipv groene).
  3. Beste Heb een probleempje met een passat 3BG, motorcode AWX (130 pk tdi). Als ik de motor start nadat deze een tijdje heeft stilgestaan, slaat deze moeilijk aan en draait nogal onregelmatig, toerental schommelt, motor schokt. Na een tiental seconden is dit gedaan. Mijn vermoeden is dat er brandstof drukverlies is. Heb de leidingen visueel gecontroleerd maar geen lek gevonden. Heb het T-stuk ( met o-ringen) op de mazoutfilter al vervangen maar geen beterschap. Als ik het contact op zet begint de pomp in de brandstoftank te draaien en hoor ik precies een geruis van luchtbellen ? (1 à 2 sec) Iemand een idee ? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden