Ga naar inhoud

Bloks

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bloks

Profile Information

  • Plaats
    Lommel

Bloks's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het is gelukt met het chassisnummer. Het is een zwarte slang. Ongeveer €60,-. Ik ga deze morgen proberen te vervangen. Bedankt voor jullie tips.
  2. Ik heb een Passat 2.0 TDI 140 PK uit 2006 en heb een scheurtje ontdekt in het laatste stuk intercooler slang. Het gaat om het stuk slang tussen het inlaatspruitstuk en de bocht die over het koppelingshuis loopt. Ik krijg ook een storing en de motor gaat in 'Noodloop'. Nu wil ik zo'n slang vervangen, maar de garage vraagt om het nummer op deze slang. Ik zie zo direct geen nummer. Is dit deel niet standaard en kan dat niet uit een schema gehaald worden. Heeft iemand toevallig zo'n schema? Bedankt voor jullie info.
  3. Het is een Belgische auto en ik woon zelf ook in Belgie, dus RDW.nl zal me niet kunnen helpen. Ik zal hem wel eens ophalen. Ik zal de tips meenemen. Bedankt.
  4. Bedankt. Het is een Variant. Ik weet niet hoeveel PK hij is. Ik zal het een navragen. De berijder werkt niet meer bij ons. Ik zal een kijken of ik hem kan bereiken. Misschien heeft hij nog advies. Zou ik hem voor dat geld altijd weer kunnen verkopen?
  5. Ik kan op mijn werk een VW Passat 1.9TDI uit 2000 kopen voor €1000,- Op deze Passat staat echter 380.000 km. Is dat nog verstandig om te doen? De auto zou altijd netjes onderhouden zijn. Er is al vanalles aan vervangen. Waar moet ik op letten? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden