Ga naar inhoud

Passat_rijder

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Passat_rijder

  1. Ik weet niet precies wat het probleem was. Ik ben via dit forum met iemand in contact gekomen en hij heeft dit naar tevredenheid opgelost.
  2. Als ik de foto's bekijk ziet mijn systeem er precies hetzelfde uit. Overigens is mijn systeem inmiddels gerepareerd.
  3. Heeft iemand anders nog ideeën, of kan iemand mij helpen met VCDS of een andere tool, of mij in contact brengen met iemand die dit probleem mogelijk kan oplossen? Uiteraard het liefst in oost Nederland, maar ben ook bereid om verder te rijden.
  4. Vanochtend alleen de oplaadkabel verwijderd die onder de Discover Pro zit, waar ik normaal gesproken de telefoon op aansluit. (voor Android Auto) Verder alles gecheckt, maar geen SD/DVD/CD of andere kabels aangesloten. Na een stukje rijden nog steeds het probleem dat de Discover Pro opnieuw opstart. Helaas!
  5. Als het systeem meerdere keren achtereen opnieuw opstart, volgt er wel op een gegeven moment een foutmelding in dashboard. Deze geeft uit mijn hoofd aan dat er geen SOS mogelijkheid meer aan boord is. Dit gebeurt meestal na 6-7 keer achtereen opnieuw opstarten. Het systeem start dat ook niet meer opnieuw op. Door de aan/uit knop 10 seconden vast te houden start het systeem weer opnieuw op. Wat in het verleden wel hielp, is het systeem uitzetten, voordat je de auto uitzet. Als je dan later de auto start en ongeveer 3 minuten wacht voordat je de Discover Pro aanzet, was het vaak zo dat je de hele rit geen problemen hebt. De laatste tijd werkt deze methode ook vaak niet meer en heb ik dus continu een restart elke 3 minuten.
  6. Ga ik morgen proberen. Ik heb er niet veel op aangesloten, maar kan het proberen. Bedankt voor de tip. Ik kom er op terug.
  7. Nee, VCDS heb ik niet. Wel heb ik onlangs de auto in de garage laten checken op foutmeldingen, maar dat waren allemaal fouten gerelateerd aan het uitvallen van het Discover Pro systeem.
  8. Zover ik weet is dit de originele unit die bij de wagen geleverd is. (heb de auto niet nieuw gekocht) Het begon met af en toe een keer opnieuw opstarten, zo 1 à 2 keer per week. Enige wat ik zelf gedaan heb is een kaartupdate van de navigatie, maar daarna werd het het probleem van opnieuw opstarten niet groter. Ik heb deze unit opgestuurd naar een bedrijf in het zuiden van het land, die aangaf dit probleem op te kunnen lossen. Na €285,00 betaald te hebben was het probleem echter niet opgelost. Na opnieuw opsturen is de unit uiteindelijk 1.5 maand weg geweest en is het probleem niet opgelost. het bedrijf geeft aan dat de unit verder goed is, maar dat er waarschijnlijk ergens anders in de auto iets mis is, bijvoorbeeld een stoorsignaal op de CAN-bus. Een harde reset en het resetten naar fabrieksinstellingen heb ik al geprobeerd, maar verandert helaas niets aan het probleem. Alle hulp is welkom, ik zou graag van dit probleem af willen.
  9. Bedankt voor de snelle reactie. Onderdeelnummer apparaat: 5NA035020C Hardware H55 Software 1367
  10. Hoi, Ik heb een Passat R-line uit 2019 met en Discover Pro systeem, die elke 3 minuten vastloopt en vervolgens opnieuw opstart. De laatste halve minuut, voordat het systeem reboot, bevriest het scherm en kun je niets meer aanpassen, zoals bijvoorbeeld geluid, of een ander scherm. Ik hoop dat iemand dit herkend of zelf eerder heeft gehad en mij verder kan helpen om dit irritante probleem op te lossen. Uiteraard kan ik meer info toevoegen als dit nodig is . Alvast bedankt!
  11. Ik ben zelf ook al een tijdje aan het googlen geweest. Type cradle is een 3CO 051 435 AR De telefoonvoorbereiding onder de passagierststoel is van het type 3CO 035 729F Ik hoop dat ik verder geholpen wordt.
  12. Harro, Bedankt voor je reactie. Wat ik me nog wel afvraag is het volgende: Ik heb al meerdere keren gelezen dat de cradle de bluetoothfunctie van de telefoonvoorbereiding activeert. Tevens heb je met de cradle een mogelijkheid tot het opladen van je telefoon en heb je tevens een telefoonhouder. Ik heb echter een cradle, en geen touch adapter. De update die je beschrijft, is die dan van de touch adapter of van de Nokia bluetooth module die onder de passagiers stoel zit?
  13. Harro, Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb even gekeken en zie inderdaad dat er 2 versie's zijn. Het gaat hier dan wel om de touch adapter terwijl ik gebruik maak van een cradle voor de nokia 6300. Maakt dit geen verschil?? Ook vind ik het vreemd dat ik een versie 1.24 zou hebben als de auto van 2007 is. Wellicht is er dan destijds een foutje gemaakt. Ik zal eens e.e.a gaan proberen. Als jij of iemand anders nog meer tips heeft hou ik me aanbevolen.
  14. Ik ben Jan en rij sinds 3 maanden een VW Passat 2.0TDI Sportline van 2007.(met stuurwielbediening) Als ik wat meer tijd heb zal ik een foto plaatsen. Al een tijdje loop ik tegen het probleem aan dat ik mijn Nokia telefoon niet kan verbinden met mijn Passat telefoonvoorbereiding. Onder de passagiersstoel zit een Nokia bluetooth module type 3CO 035 729F. Ik heb een adapter gemonteerd op de telefoonvoorbereiding op het dashboard type 3CO 051 435 AR Deze is eigenlijk voor een Nokia 6300 die ik eerst had, maar ik heb met beide telefoons hetzelfde probleem. Ik heb wel eens een verbinding gehad door lang de procedure te herhalen, maar nadat bevestigd is de volgende keer automatisch te verbinden lukt dit telkens niet. Wie help mij verder?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden