Ga naar inhoud

doublem

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over doublem

Profile Information

  • Plaats
    België

doublem's Achievements

0

Community reputatie

  1. Een foto zal duidelijk maken welke terminologie de juiste is. Misschien heb ik het inderdaad mis.
  2. Jazeker, draadje komt van in de motor rechtstreeks zonder onderbreking, en dus geen mogelijkheid om die los te koppelen, door een gat in de draagarm (op dat stuk zit er een plastiek beschermstuk op) tot op de plaats waar die moet zitten. Passat 3bg limo. Ik zal er eens een foto van trekken in de week.
  3. Hallo, even wat expertise opvragen. Mijn ABS en ESP lampjes blijven branden sinds ik een sensor vervangen heb aan het wiel. Ik moest toch de draagarm vervangen. De sensor ging niet door het gat in de draagarm dus heb ik hem er af moeten knippen en terug solderen, het zijn maar 2 draadjes dus aan het gesoldeer zal het niet liggen. De draagarm was van aluminium (?) heb ik me laten vertellen en de vervanger van staal. Ik heb de indruk dat het pasgaatje voor de sensor niet geheel sluit, kan er verschil op zitten met die draagarmen? Het airbag lampje blijft branden sinds mijn broer de hemel en de stijlen met zwart stof bekleed heeft. Kan hij iets in de stijlen vooraan geraakt hebben of zo? Er zijn in elk geval geen zekeringen kapot maar ik vroeg me af of op de plaats van de ABS geen zekering moet zitten?
  4. Hoi, ik heb een zwarte 3bg limo van 2004 zonder de chrome strip rondom. De 3bg limo met chrome stripjes (passat highline) is blijkbaar zo goed als niet te vinden. Enfin, dus de gewone versie gekocht. De link hierboven met de bestelnummers voor de chrome stripjes is een link van 2006! Weet iemand of deze nu nog wel te krijgen zijn? En zo ja, waar? Ik had hier al eens gehoord bij de vw dealer of de votex kit nog te krijgen was maar dat antwoord was negatief. Dus ik vrees de chrome stripjes op zich dan ook niet meer? Anybody? Votex kit: http://www.volkswagen-zubehoer.de/filea ... 180107.pdf
  5. Ik had de site van passatplus vanmiddag ook gevonden. Thanks for the info!!
  6. Hoi, ik heb eindelijk mijn 3bg (geen variant) in bezit en ik wil de 2 versterkers in de koffer terug in werkende staat krijgen. De mensen van wie ik hem kocht hadden niks op met luide muziek en hebben een kut jvc'ke als radio gehad. Aan de versterkers zijn ze nooit geweest, die aansluitingen zijn zeer mooi gedaan maar nu wil de radio vervangen en ik zie dat er achter de radio een kabelzooi is. 3 overgeknipte draden, 1 rood met een blauwig lijntje er in, 1 gele en 1 lichtblauwe. De lichtblauwe komt gegarandeerd van de versterkers en zal de schakeldraad zijn. Ik veronderstel dat deze op de gele moet? Wat is de rood met blauwe? De continu? De huidige jvc heeft gewoon de standaard stekkers vanachter insteken en werkt enkel als de sleutel in het contact steekt maar hij onthoud geen posten. Dus ik veronderstel dat die rood/blauwige er ooit ergens ingestoken moet hebben, maar waar? Heeft iemand een bedradingsschema? Thanks a bunch.
  7. Merci, ik zal het in het oog houden. T'is toch een 45 minuten rijden volgens google maps. Ik dacht dat er in Lummen op het klaverblad ook zo ene zat maar ik zijne naam niet meer. En dan is er altijd nog Remco in Hasselt, hahaha. Ah wacht, neen, die is failliet... lol.
  8. Dan moet ik eens nahoren waar je die dingen in België (limburg) kan krijgen. Dus de koni sportkit geel met of de eibach pro. Ik las dat die dingen, ongeacht hun kwaliteit, toch na een tijdje nog wat extra doorzakken? Een paar mm maar, dus daar moet ik me geen zorgen om maken?
  9. Thanks vagman. Maar wie kan me antwoorden wat ik precies nodig heb? De auto is nog stock. Heb ik een koni sport geel kit nodig MET veren of zitten die er al bij? OF moet ik voor stabilisatie extra (eibach of dergelijke) veren bijkopen. Voor zover ik het begrijp moeten er geen extra veren bijgekocht worden want ik zak toch niet zoveel. Bij 4+ cm zakken moet je wel extra veren zetten om ze beter af te stemmen op de verlagingsset. Juist?
  10. ok, dank je wel voor de info. Zo weet ik natuurlijk dat ik 8.5x18 ook als optie heb! Ik heb behoorlijk veel opgezocht en gelezen (hier en elders) maar ik blijf een leek. Je zegt Eibach MET gele Koni. Verduidelijk? Je hebt Eibach veren gezet met koni verlagingsset? Dan lopen de kosten mooi op denk ik. Stabiel, ok, maar wat met enkel een koni geel set? Is toch prima, niet? Net als zovelen hier doen?
  11. Hoi allemaal, 8x18ET35 velgen, 225/40/18 banden en 3 (max 3.5) cm verlagen, dat is mij doel voor een 3bg. Ik wil absoluut geen probs met schuren of slijtage, rijproblemen of dergelijke. Welk merk en welk soort vering is hier het best voor? Eibach? Koni? Iets anders? Gewone schokdempers, veralgingsveren of een schroefkit? Ik er niet meer aankomen eens dat hij verlaagd is. Is het waar dat hij na een tijdje met gelijk wat je plaatst toch nog wat extra doorzakt? Ik las trouwens dat je in België een montageattest en een validatieverslag nodig hebt voor de keuring? thanks
  12. Zeg kerel, weet jij trouwens welke velgen dat dat zijn op de middelste foto op pagina 2?
  13. Hallo, ik heb wat rond gezocht hier EN op het internet maar ik vond geen antwoord op mijn vragen. Even voor de duidelijk; dit is een Belgische situatie. Ik heb toegang tot een garage en een garagist via het bedrijf van mijn vrouw. Nu wilde ik het volgende doen: Ergens een schadewagentje (of gewoon een koopje zonder schade) opkopen van een particulier en deze opmaken en doorverkopen. Zo wil ik op termijn het beter doen als mijn spaarboekje en met de winst mijn toekomstige wagen (en mods) sponseren. Dus als ik een wagentje koop, die staat ingeschreven op zijn naam. _ moet ik de wagen op mijn naam laten inschrijven en mag ik hem dan pas verkopen? Ik kan toch geen wagen doorverkopen die nog op de naam van de vorige eigenaar staat? _ Als bij de wagen een 2dehandskeuring zit, deze is 2 maanden geldig maar als ik onmiddelijk hem doorverkoop, is dan de keuring nog geldig of moet ik hem opnieuw laten keuren onder mijn naam? Hoe doet zo'n thuisverkoper dat allemaal? Je ziet toch vrij vaak een gewoon huis met op de optrit een autootje of 5 zonder platen en 'te koop' er op. Groeten!
  14. Zou je die Monet Gothic velgen hier in België kunnen krijgen? Desnoods rij ik nog naar Nederland of Duitsland.
  15. Kan me eigenlijk zeer weinig schelen dat ik er eentje probeer te imiteren, ik vind hem erg mooi. Maar langs de andere kant zal er automatisch wel een persoonlijk tintje insluipen, al was het maar omdat ik bijna verplicht ben er andere velgen onder te leggen. Die op de foto zijn hier niet te krijgen denk ik. 'Staggered Monet 19" rims -> Amerikaans merk neem ik aan...'
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden