Ga naar inhoud

quissama

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over quissama

Profile Information

  • Plaats
    Middelburg

quissama's Achievements

0

Community reputatie

  1. @3V Da's een betere site, alhoewel het moeilijk zoeken is in het Duits Als hun assortiment maatgevend is, dan bestaan die stoeltjes niet. Dank voor de tip! @Jasper Nee, er komen 2 nichtjes voor een dag of wat logeren en voor de iets grotere tripjes die we van plan zijn met z'n allen (wij hebben zelf 2 kids) is de auto handig. Maar dan wel met een veilige 6e stoel. Dat worden dus nu gewoon andere tripjes.
  2. @jstruijk Oh, wat mij betreft is het stoeltje naar voren gericht, liever zelfs. Het is bedoeld voor een klein kind en de achterbak van de Variant is er groot genoeg voor. @3V Zo had ik er nog niet naar gekeken. Qua ruimte in de achterbak zou het wel moeten kunnen. @blastaway Precies. Dat herinnerde ik me ook. Jammer van die slechte Volkswagen-site. Die veredelde folder, zeg maar...
  3. Ik heb een Passat Variant uit 2006 en nu wil ik graag tijdelijk een extra (kinder)stoeltje in de achterbak hebben. Ik weet dat er automerken waren (zijn?) die veilige, naar achteren gerichte stoeltjes hadden, maar zie ze eigenlijk niet meer. Is het niet meer toegestaan? En als het wel mag, heeft Volkswagen dan zoiets? Liefst om voor een paar dagen te huren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden