Ga naar inhoud

kleinjan

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kleinjan

Profile Information

  • Plaats
    barneveld

kleinjan's Achievements

1

Community reputatie

  1. Sorry dat ik zo laat reageer, maar de tijd vliegt zullen we maar zeggen. Probleem is opgelost, was inderdaad de temp sensor. Nieuwe gehaald bij de garage en deze geplaatst. Nieuwe koelvloeistof erin en de boel goed ontluchten, en klaar was Kees. Alles werkt weer keurig netjes. Topic mag worden gesloten.
  2. Bedankt voor de reactie Andor, ga binnen kort de G62 sensor maar eens vervangen. Laat hier nog wel weten of dat het probleem dan opgelost is.
  3. Hallo allemaal: Ik ben in het bezit van een 1.9TDI sedan 3B met AFN blok. Het volgende probleem doet zich voor. De temperatuur meter loopt netjes op naar 90 graden om vervolgens, na een poosje, ineens terug naar 0 te gaan. Hier blijft die dan op staan zolang als ik rijd. Als ik even een poosje met de motor uit heb gestaan dan geeft hij weer netjes 90 graden aan en begint alles weer opnieuw. Heeft iemand enig idee waar ik naar kan kijken om het probleem op te lossen.
  4. Probleem opgelost ik wil catch me bedanken om me de juiste weg te wijzen en natuurlijk de andere ook voor hun wijze raadgeving. Bij het bekijken van mijn remblokken bleek dat 2 van de 3 klemmetjes, die het blok vast houden in de rem zuiger, waren afgebroken. Ik heb toen de blokken vervangen en tot nu toe heb ik nog geen geluid vernomen. Ik heb goede hoop dat na een jaar van onderdelen wisselen er nu eindelijk een eind aan is gekomen. Wat mij betreft mag dit topic hiermee als afgesloten worden beschouwd.
  5. De reden van het vervangen was juist om te kijken of ik het geklapper op kon lossen Bjorn.
  6. Wie o wie kan mij helpen. Ik rijd een passat 3b, 1.9 tdi, 81KW,2001, code AFN. Ik heb al ongeveer een jaar lang een geklapper links voor bij mijn wiel. Ik zal het zo duidelijk mogelijk proberen te omschrijven. Het begon als af en toe als ik door een putje reed. Nu verneem ik het ook al als ik gewoon op de snelweg rijd. Het is er niet continu, maar zeker 60% van de tijd dat ik rijd. De frequentie neemt toe naar maten je sneller rijd, is niet gekoppeld aan het toerental maar aan de snelheid van de auto. Onder het rijden de koppeling intrappen heeft geen effect. Wat wel effect heeft is zachtjes het rempedaal beroeren, het geluid stopt dan, maar zodra ik het rempedaal los laat is het er weer. Wat heb ik het afgelopen jaar allemaal gedaan. Alle draagarmen + fuseekogels, zowel links als rechts vervangen. Beide stuurstangen vervangen, beide buitenste homokineten vervangen en ook rondom alle 4 de schokdempers vervangen. Van de schokdemper links voor heb ik ook het toplager vervangen. De remschiiven en blokken heb ik rondom in 2010 vervangen. De remschijf links en de blokken zien er goed uit en zeker niet versleten. Heb er al door verschillende mensen (ook monteurs) naar laten kijken maar we komen er niet uit. Om nu naar de dealer te gaan en ze het daar te laten uitzoeken gaat me waarschijnlijk een bom duiten kosten die ik niet heb. Hopelijk herkent iemand mijn probleem en weet een oplossing. Ik hoop dat ik het duidelijk genoeg heb omschreven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden