Ga naar inhoud

richpols

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over richpols

  • Verjaardag 16-04-1973

Profile Information

  • Plaats
    Rotterdam

richpols's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ok, bedankt dan hoef ik mij geen zorgen te maken. Alles moet dan wennen. Ik ben het al gewend nu mijn vrouw nog.
  2. Dus hoe hoger de koppeling opkomt hoe eerder je hem moet vervangen. Er is hier niets aan de doen? Kan je de vloeistof niet bijvullen waardoor het minder wordt? Ik heb hem in Rotterdam door een monteur laten controleren. Hij zei dat dit een passat eigenschap was. Voordeel van een hydraulische koppeling is dat hij veel kilometers mee kan zei hij. Maar het zou wel fijn zijn als je met je hiel op de grond je koppeling kan bedienen.
  3. Ik ben al 3 dagen bezig om de afstandsbediening van From-cars te laten werken. Het is mij nog steeds niet gelukt. Het enige dat lukt is hem te sluiten maar daarna gebeurd er niets meer. Ik heb ook het voorgaande bericht en uitleg gelezen en uitgeprobeerd maar ik kom niet verder. Er zijn wel 3 mogelijkheden om het te doen. Ik heb eerst gekozen voor de manier onder de bestuurdersstoel zie uitleg hieronder. Daarna bleek er nog een schema te zijn dat speciaal voor mijn model 1997 was. Welk schema moet ik gebruiken. Ik kies liever niet voor de optie waar je het uit de deur moet halen omdat ik liever geen toekomstige lekkages wil hebben. Hieronder de 2 opties die ik geprobeerd heb. Sluiten gaat wel maar openen niet. Optie 1 VW Passat 1998: CV draden zitten onder de bestuurders stoel (onder de vloer bedekking) Zwarte 23 polige stekker Open = Bruin/Groen (pin nr.4) Dicht = Bruin/Blauw (pin nr.2) Opmerking: gebruik een weerstand van 180 ohm. Knipperlichten draden achter linker schoppaneel zit een bruine 10 polige stekker pin nr.9 draad = wit/zwart pin nr.10 draad = zwart/groen Optie 2 Schema CV Passat vanaf 1997:
  4. Misschien een rare vraag Een aantal mensen die in mijn auto rijden waaronder mijn vrouw vindt dat hij een hoge koppeling heeft in vergelijking met andere auto's. Is dit een passat eigen of kan je dit aanpassen? R
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden