Ga naar inhoud

Wil.I.am

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Wil.I.am

Profile Information

  • Plaats
    Lisse

Wil.I.am's Achievements

0

Community reputatie

  1. Wil.I.am

    Oliefilters

    Bedankt voor je uitgebreide reactie. Weet nu precies welke filters ik nodig heb en dus ga ik ze bestellen via mijnautoonderdelen.nl. Prijsverschillen zijn qua bedragen niet zo groot, alleen Mann filters zijn procentueel aanzienlijk duurder. Krijg niet de indruk dat Knecht en Bosch onderdoen aan Mann.
  2. Wil.I.am

    Oliefilters

    Weer wat geleerd Het is ook wel grappig om te zien dat er zo verschillende formaten filters zijn. De interieurfilter is er nog wel makkelijk uit te halen voordat je gaat bestellen, maar de andere filters is een wat langer klusje. Weten jullie ook hoe ik erachter kom welk formaat ik nodig heb?
  3. Wil.I.am

    Oliefilters

    Wat zijn OEM filters?
  4. Wil.I.am

    Oliefilters

    Ga binnenkort alle filters en olie in mijn Passat vervangen. Nou geeft mijn garage aan dat Bosch filters de beste zijn en het (internet)bedrijf waar ik de filters kan kopen, zegt dat Mann filters de beste zijn en dat ik dus moet hebben. Ik ga graag voor een kwalitatief goede filter.
  5. Wil.I.am

    Voorgloeien

    In de tussentijd naar een andere garage geweest en het probleem is nu opgelost. Jullie hadden helemaal gelijk, het was de koelwatertemperatuurzender. De monteur had de auto gestart en de zender losgekoppeld. Mijn auto liep meteen weer rustig. Nadat de nieuwe zender was geplaatst ging het voorgloeien ook weer snel. Hopelijk hebben jullie ook wat aan deze informatie voor andere Passatrijders. Wil iedereen bedanken voor de hulp!
  6. Wil.I.am

    Voorgloeien

    Mijn auto wiebelt niet bij het starten. Starten doet ie eigenlijk gewoon goed. Alleen het voorgloeien duurt lang. En elke keer als ik gestart heb, loopt de motor rond de 1000 toeren. Ook als de motor gewoon warm is. Hoe lang gaan gloeibougies eigenlijk mee? Mijn auto is bijna 9 jaar oud en volgens mij zijn deze nog nooit vervangen? Even iets heel anders! Kan iemand mij trouwens ook eens uitleggen waarom motorolie zo ontzettend duur is bij een garage (ze rekenen toch ook al arbeidsloon)? Begrijp best dat er op onderdelen een marge zit, ze moeten tenslotte ook besteld worden waar weer tijd in gaat zitten. Maar olie hebben ze zoveel van op voorraad dat ik dit niet erg begrijp.
  7. Wil.I.am

    Voorgloeien

    Niet dat ik weet. Kijk het nog een paar tankbeurtjes aan en dan ga ik weer naar de garage toe. Maar hoe groot is de kans dat het de gloeibougies zijn?
  8. Wil.I.am

    Voorgloeien

    Ben uiteindelijk naar de garage geweest. In eerste instantie zagen ze wel dat 6 sensoren andere waardes hadden aangenomen. Later hebben ze een ander programma gebruikt en daar kwam dus niet naar voren dat er sensoren kapot waren. Ze hebben de EGR kleppen gereinigd, een reinigingsmiddel in mijn auto gestopt en mij het advies gegeven om regelmatig V-power te tanken. Het zou dan langzaam weer beter moeten worden. Ben nu 1,5 tank verder en merk nog niet echt verschil. Maar ik kijk het nog wel even aan. Heb tenslotte een half jaar zo gereden, dus kan wel redelijk vuil zijn.
  9. Wil.I.am

    Voorgloeien

    Hoi Martijn, Bedankt voor je snelle reactie! Nog nooit van dit onderdeeltje gehoord. Weet jij of dit een duur geintje is om te laten vervangen? Is dit redelijk zelf te doen? Groetjes
  10. Wil.I.am

    Voorgloeien

    Heren! Heb een Passat uit 2001 met dieselmotor en sinds oktober is het mij opgevallen dat mijn auto wat langer (+- 10 sec.) moet voorgloeien dan eerst. Sinds deze week is het nu ook zo, dat als de motor warm is dit enkele seconden duurt. De auto start goed, alleen wordt er door de motor even wat meer toeren gemaakt dan normaal. Weet iemand wat de oorzaak zou kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden