Ga naar inhoud

humpie55

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over humpie55

Profile Information

  • Plaats
    ZuidHolland

humpie55's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, In mijn passat zit een telefooncradle af fabriek, ik ben op zoek naar een passende bluetooth touch adapter maar kan deze niet vinden, heeft iemand tips? vriendelijke groet,
  2. Inderdaad, maar nu weet ik hoe het moet
  3. ff een paar dagen weggeweest, maar naar de garage geweest die hebben het systeem losgemaakt en thuis opengemaakt en schoongemaakt. CD's worden nu direct ingelezen, dus.....gelukt !!!! Ik kan weer ge-navigeerd worden.
  4. Ik wil niet te veel gaan wrikken met de kans op schade. Dan is het misschien beter even langs de garage te gaan en hem los te laten maken. Er zit een code op die ik nog heb bedankt voor jullie hulp.,
  5. Ik kon niet zien of er een vergrendeling op de hoeken zit, maar wel een sleuf langs de zijkant in het midden waar de pennetjes in passen. 4 pennetjes, dan kom ik er dus 2 tekort , ik zal is zoeken waar ik ze kan krijgen.
  6. Hallo, De cd's worden niet altijd meer direct herkend, en ik verdenk dat de laser vuil is. Dus uit bouwen en schoonmaken...ik heb de twee pennetjes maar krijg de set er niet uit. Hoe krijg ik de mfd er uit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden