Ga naar inhoud

rvravenhorst

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rvravenhorst

Profile Information

  • Plaats
    scherpenzeel

rvravenhorst's Achievements

0

Community reputatie

  1. een groterde logo gaat dan er toch over dat gat? ik kan nergens maten van de logo vinden. Logo is gelijk van een golf3 uit 1993. Ook zijn de achterlichten vierkant ( ookal is er in de vierkante unit 2 ronde acherlichten verwerkt) Nieuwe logo staat dikker vind ik. Net zo als Opel/Volvo, het heeft toegepast.....welke merk eigenlijk nog niet?
  2. Goedeavond Ik heb nu een passat 3bg variant ut 2003 en wil de VW embleem vervangen door een groterde. Van de sedan uit hetzelfde bouwjaar bijvoorbeeld? Iemand ervaring mee? Als ik achter een andere 3bg rijd lijkt het wel een golf3 variant met die vierkante achterlichten en kleine logo. Vandaar. Gelukkig mooie ronde achterlichten als ze aan staan en een achterklep spoiler gemonteerd. Maar welke embleem past?
  3. Branden toen ook jouw ESP lampje soms? (kan me herinneren dat dit lampje gaat branden voor algemene motor storingen) Of is dit weer iets anders. de VW dealer heeft de auto op maar liefst 200 punten gecontroleerd bij verkoop.......volgens mij moet ik vlak voor het vervallen van de bovag garantie even zo'n anwb/bovag keuring doen. Dan moet de VW dealer dit nog vervangen in de garantie. Aangezien ik de turbo niet vertrouw. ESP lampje. De schokdempers (passat zijn neus duikt snel de grond in,maar met mijn sportonderstel en dempers?? volgens mij zijn die ook op. Laatst branden het brandstof lampje voor het eerst ; wou ik gaan tanken. toen het contact aanzetten (maar nog niet starten) de auto hoor je contact leggen met het electronische circuit. ineens een gerattel (tussen de 2 achterwielen) dit bleef totdat ik getankt had. haha allemaal bijgeluidjes.
  4. Hierbij een beterde foto. IK lees inderdaad aansturing van de EGR. Maar goed iemand bekend met het probleem dat ding olie lekt? en "ploft" Levert dat ook een schrafend geluid op denk je? Met de motorkap open hoor ik het niet. Al rijdend hoor ik het binnen wel, zoals eerder beschreven. vreemd. of is dat weer de turbo? (springt dan de turbo stilstaand en gas gevend eigenlijk wel aan?.)
  5. Beste passat mensen, Wie kan mij vertellen wat voor een onderdeel is. Deze schotel links op de foto. De schotel zegt "plop" als je iets het gas aantikt. er ontsnapt lucht. Ik heb de kap eraf gehaald er hangt een grote druppel olie aan (de zijkant van het blok is al vies) dus hij lekt al even (meer zweten dan lekken) maar goed. Onder het rijden hoor ik ook een schafend geluid (ggggggggghhhhhh) is dat de lucht van de turbo? van dat ding op de foto? of weer wat anders? Hij doet dit alleen met gas geven, dus niet bij konstante snelheid of gas los gelaten. Ps het betreft een passat sportline 1.9tdi 130PK H6 welke getuned is uit 2003. (gekocht bij VW dealer met nog Bovag garantie) met 216000 op de teller. Daarnaast ben ik nieuwsgierig of iemand een (goedkope) oplossing weet om MP3 te luisteren. Hoe pak je dit aan? voorheen had ik een auto met AUX aansluiting. Je hebt tegenwoordig zoveel snufjes. Onder de aurmsteun zit al zo'n oranje kastje met een sticker "audi intercar" voor de navigatie denk ik. Kan ik daar een wisselaar op aansluiten? Alvast bedankt voor uw reactie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden