Ga naar inhoud

kvG

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kvG

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

kvG's Achievements

0

Community reputatie

  1. kvG

    trage gordels

    goed idee, gaan we proberen. Kan dit met WD40 oid?
  2. kvG

    trage gordels

    Mij gordels komen de hele tijd tussen de deur. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat ik de deur te snel dicht doe. Toch mag ik verwachten dat dit binnen 15 seconden toch moet kunnen gebeuren. Het duurt gewoon heel lang voordat de gordels zijn opgerold. Wat kan ik hieraan doen?
  3. Misschien moet ik toch onderdeel "I" van de afbeelding hebben.
  4. Een vouwbalg klinkt logisch en het plaatje lijkt er onwijs op. bedankt! Ik ga erop af.
  5. Tijdens de installatie van speakers achter, is er iets niet goed gegaan met de "bekabelingsrubbers"(de slang tussen de B-stijl en de achterdeur, waar de draden doorheen gaan). Kan iemand mij vertellen hoe deze dingen heten en of ze ook (aftermarket) te krijgen zijn, met een kosten indicatie?
  6. kvG

    remmen vervangen

    Wie weet en goed adresje in Utrecht (e.o.) om mijn remvoering goed & goedkoop te laten vervangen? MIsschien kan ik het zelf ook wel, maar ik weet niet : welke blokken ik moet hebben voor mijn passat 1,9 Tdi 74 kw 2003 waar ik op moet letten hoe ik het precies moet doen
  7. kvG

    stofhoezen

    Bij de APK kwamen "ze" eracher dat de stofhoezen van de aandrijving (geloof ik) niet helemaal meer lekker waren. Enig idee wat de kosten van een vervanging van zoiets kunnen worden?
  8. Tis " slechts " 2 liter geweest, de afgelopen 30.000 km. Het valt dus allemaal wel mee, maar toch..
  9. Mijn passat heeft 108000 km gelopen. Nu heb ik de afgelopen periode al een paar keer "ölstand prüfen" gezien op de boordcompu. Wat is een beetje nogmaal aan olieverbruik voor deze Passie en km stand? Ik ben (tegenwoordig) een rustige rijder.
  10. ah, ok, een kwestie van RTFM, dus..
  11. de schakelaar van de achterklep in mijn portier lijkt niet te werken. Moet dit aangezet zijn via VAG-COM of kan er iets anders aan de hand zijn? Electronische handgreep achter doet het wel gewoon. benzineklep ook.
  12. bedankt voor de reacties. Heb het toch even na laten kijekn (ga de Alpen over volgende week) en het schijnt allemaal OK te zijn voor de komende 10000 km. Dank voor de feedback!
  13. ik heb een Passat gekocht om niet handig te hoeven zijn. Hoe doe ik dit?
  14. Passie gekocht met weinig km bij een dealer Alles fijn, maar als ik rem en ik sta bijna stil hoor ik de remmen een beetje "schuren" Geen idee of dit een slecht teken is, heeft iemand advies?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden