Ga naar inhoud

WickedGame

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door WickedGame

  1. Kijk het is een niet te beste zaak tuurlijk, anderzijds ben ik wel blij dat er ook wel veel duidelijk is. Nu hebben wij, eigenlijk mijn pa een slechte ervaring met Pon en zijn huidige Passat. Dit toch wel erg veel mankementen heeft vertoont in de looptijd. En PON die zelfs bij het begeven van de complete remmerij en handrem doodleuk het afscheepte met kan gebeuren... Maar goed laten we maar hopen dat het een incidentje is. Nu heeft hij de Passat geconfigureerd vanwege de 20% bijtelling. Dit omdat hij zijn contract mocht openbreken als die 20% ging rijden. Doet die dat niet dan was de kans erg groot dat die een poolauto ging krijgen, tja dan maar een nieuwe auto zelf uitkiezen met de wensen. We zullen het wel zien, latte machiatto is inderdaad niet te bestellen dus de bekleding wordt nu gewoon zwart. Gelukkig is het allemaal nog niet zo erg gesteld bij VW als bij de Audi broeders. Toen ik mijn A3 configureerde liep ik tegen compleet rare dingen aan een 5 maanden terug. Echt de meest wazige configuraties konden wel of niet op basis van eerder gekozen accesoires... Dus wil je echt huiswerk koop een audi
  2. Tja had de posts al eens doorgelezen en echt duidelijk is het niet, terwijl ik van PON mag verwachten dat die het wel weten. Dit is toch de importeur en die zou dan toch de definitieve lijsten en optie mogelijkheden moeten hebben verkregen van Volkswagen. Dus dat maakt het nogal dubieus dat dealers maar ook importeur het niet eenduidig weten. Nogal een slechte zaak natuurlijk.... Enige nadeel is er moet besteld worden... dus er moet iets gekozen worden.
  3. Hallo allemaal, Ik ben hier nieuw, en heb mij even aangemeld juist voor mijn vader i.v.m. leasewagen die hij mag kiezen. De keus is gevallen op de nieuwe Volkswagen Passat Variant Bluemotion met de 1.6TDI. Zoals ik hier al las zijn er ontiegelijk veel onduidelijkheden. En ook onze dealer wist niet alles te melden, dus hebben we veelvuldig contact gehad met PON. De mistlampen in de bumper zijn wit, en de zij-strips zijn chroom. Dus mochten dealers anders beweren dat is niet juist! Maar dan latte machiatto, dit heeft hij ook op zijn wens lijst staan en het rare is vrijdag de dealer die melde dat het niet kon. En pon die beweert dat het wel kan. Dat maakt het natuurlijk weer niet duidelijk. Om even de configuratie aan te geven: VW Passat Variant Bluemotion 1.6TDI - Mocca Antraciet - Latte Machiatto interieur - Comfort Pakket - Executive Plus Pakket - Licht en Zicht Pakket II - Winterpakket I - Zijruiten achter en achterruit 35% groengetint - Asbak + aansteker - Tyre leak indicator Nu is dus alleen de vraag of latte machiatto nu wel of niet kan. Dealers zeggen nee dus, en Pon wel... the story continues. Als het niet mogelijk is wordt het zwart. Maar goed eerst echt definitief uitsluitsel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden