Ga naar inhoud

stefan795

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stefan795

  1. Auto nu twee weken in mijn bezit (na de nodige leververtraging). Helaas binnen 1 week twee keer mijn rns 510 eruit gestolen. Eerste keer ging het alarm niet af, tweede keer wel. Ik ga nu voor een systeem met afneembaar front... Verder geheel tevreden met de auto (stille motor is erg prettig) op nog een ding na: veel "trildingetjes", Bij negentig gaat de deur een trillend geluid maken, bij 110 het dashbord etc.. Morgen gaat de auto naar de dealer voor schadeherstel van de twee inbraken, ben benieuwd of ze ook iets aan de trilgeluiden kunnen doen. Op de Deutsche Autobahn lekker doorgereden trouwens, 195 is geen probleem, met wat wind in de rug en wat geduld wil 200 ook nog wel lukken.
  2. Dat komt omdat jij een BM tec hebt besteld... Dat was voor mij geen optie omdat ik 20% bijtelling wil.
  3. @jp1980 Dat klinkt goed, die chromen dakrail. Dat scheelt weer wat gedoe met aluminium folie...
  4. @BM-er Goed punt. Ziet er inderdaad chique uit. Alles afgewogen heb ik toch gekozen voor een zwart interieur. Er ontstond ook nog even twijfel over de chromen stootlijsten rondom. De dealer twijfelde eerst of die nog wel leverbaar waren. Nu toch de bevestiging dat de BM 1.6 wordt geleverd met chromen stootlijsten. Volgende week hoor ik wanneer hij geleverd wordt. Na even balen, begint mijn enthousiasme alweer wat terug te komen.
  5. Gisteren heb ik telefonisch overleg met de dealer gehad. Het Latte Macciato interieur wordt volgens de dealer niet meer geleverd, bestellingen van de afgelopen twee maanden zouden worden teruggedraaid... (aldus de dealer) Hij vertelde alles te hebben geprobeerd en dat er niks aan te doen is. Ik kon wel met korting een lederen interieur krijgen, maar da's niet wat ik wil. Het lijkt erop dat ik weinig keus heb, al zijn de contracten allemaal keurig getekend...
  6. Ik heb een prachtige VW Passat Bluemotion 1.6 TDi Variant bestelt (Lease). Specs: Deep Black exterieur, Verona, Latte macciato interieur, Chromen dakrail, Ruiten donker getint, Parc Distance control, Winterpakket 1, Executive + pakket, Comfort pakket Bluemotion, RNS 510, Alarm +,Winterbanden regeling, Trekhaak afn. kogel 13 polig, Telefoonadapter Touch, DVD tbv Navigatie Europa,Bagagenet achter. De decorinleg zou geborsteld aluminium zijn, die combineert namelijk met Latte Macciato. Helaas, helaas, krijg ik net een mail van de dealer: "Ik krijg net bericht van mijn importeur, de uitvoering i.c.m. Latte macciato interieur is per direct niet meer leverbaar, de bestelling is daardoor niet goedgekeurd, de mogelijkheid bestaat wel om een zwart of grijs interieur te kiezen." Da's mooi ***. Zou een foutje zijn geweest bij de importeur. Ik ga nu eens bedenken of ik hier mee akkoord ga.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden