Ga naar inhoud

ppols01

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ppols01

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam

ppols01's Achievements

0

Community reputatie

  1. ppols01

    wat moet ik doen

    Dank jullie wel voor jullie tips, ik zal later nog vertellen wat er met m'n Aad is gebeurd
  2. ppols01

    wat moet ik doen

    Kan helaas er niet zelf ff een blokje in doen! A.s. vrijdag wordt Aad (zoals ik hem genoemd heb) weggehaald door een bedrijf (Wester Wognum) die ik gevonden heb via deze site. Die gaan nog eens bekijken wat er aan de hand is en of zij hem goedkoper kunnen maken, zo niet dan kopen zij hem van mij over
  3. ppols01

    wat moet ik doen

    Ik weet het , het is w.s. niet het verstandigst om te doen, maar ik heb er zo'n moeite mee. Erg eigenlijk dat je zo gehecht bent aan een auto!!!
  4. ppols01

    wat moet ik doen

    Helaas zit mijn serviceboekje in de auto die staat bij de dealer vw . Maar vlgs mij is dit de code AHU 199510. Het is een passat uit 1998 1.9 TDI 66 kw En er staat 325.000 km op de teller. (dacht dat ik dit bericht al had gepost maar zag niets staan, ben nog niet zo gewend met forums )
  5. ppols01

    wat moet ik doen

    Heb bij kennis van een collega geinformeerd en die doet het voor €2500,= (zwart), garantie tot de deur . Een andere garage doet het voor €3000,=!! Maar het blijft een hoop geld voor een oudere auto. En Matthijs (Vdub) wat wil je van me motor weten, wat heb je nodig om te zien dat de motor die je hebt liggen geschikt is? Fijn dat er mensen reageren!! Geloof graag dat ze allemaal lekker rijden
  6. ppols01

    wat moet ik doen

    Beste passat liefhebbers, Afgelopen dinsdag heb ik met mijn ouwe passat uit 1998 panne gehad. Bij autovroon in Amsterdam zeggen ze dat de zuiger stuk is en in de motor is geslagen. Kortom er moet een nieuwe motor in!!! Kosten dik €4000,=. En in maart moet hij apk gekeurd worden. Het is een heerlijke auto, we hebben er 325.000 km mee gereden. Wat is wijsheid???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden