Ga naar inhoud

marcoheide

Members+
  • Aantal items

    401
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over marcoheide

Profile Information

  • Plaats
    Grunn

Overige

  • Vagcom
    Nope

marcoheide's Achievements

0

Community reputatie

  1. Een A3 is ook geen straf om in te rijden toch?
  2. Blijft het feit dat in de achterdeur (en de kunsstofbehuizing van de deur) totaal geen spoortje van water(schade) te bespeuren valt. Ook is de buis van de verwarming onder de stoel nat van binnen. Daar moet het haast wel wegkomen.
  3. @Richard; Grill is weer terecht. licht beschadigd maar hij zit er weer onder! Sproeikopje ook gemonteerd. Handige tip die fohn, 10 minuutjes werk!
  4. Sloop was dicht ivm de vakantie maar bedacht me ineens dat ik 's ochtends door de wasstraat geweest was.... ff gebeld en ja hoor, hij lag daar!! M'n zwager neemt hem vanmiddag voor me mee daarweg. Hij schijnt wel beschadigd te zijn. Haal ik eerdaags alsnog wel even een nieuwe. Zojuist bij de dealer in Roden geweest voor een sproeikopje. €3,50!! Zodra m'n vriendin terug is zet ik hem erop. Mocht ik wat weten over die lekkage dan laat ik het je horen.
  5. Blijft inderdaad een raadsel waar de lekkerij vandaan komt. Condens lijkt me onlogisch maar het komt uit dat luchtkanaal dus moet het haast wel bij de kachel/airco wegkomen. Iemand nog ideeen of suggesties? @Richard; volgens mij ben ik dat stuk van m'n grill 's ochtend bij de wasstraat verloren... zal ze straks even bellen, koffie was lekker trouwens!
  6. Sander en Ydwer... You've got mail!!
  7. Behoorlijk ja, die eten we tijdens de meet.....
  8. Zou best eens kunnen, voorin Beijum nog voor de benzinepomp staat ie geregeld aan de weg!! Ik zal eens met Richard overleggen of ie pottekijkers kan gebruiken... Ik hou jullie op de hoogte!!
  9. Hey, niets mis met Beijum hoor! Hahahaha. (Maar ik woon dan ook in het nette gedeelte..)
  10. Nog niets gevonden Sander, volgende week krijg ik hulp van Richard. Ik hoop dat we er dan achter komen.... Thanx voor de tips jongens!!
  11. In maart heb ik lekkage gehad achter de bijrijdersstoel. Ik heb hierover een topic geopend en diverse tips gekregen. Na die keer dacht ik dat ik er (vanzelf) af was, niets is echter minder waar... Wederom ligt er een plasje water achter de bijrijdersstoel Bij de tips stonden dingen als; -Accuplug verstopt (dit na laten kijken maar bleek niet zo te zijn) -Afwateringsgaten die verstopt zitten (dit zelf bekeken maar volgens mij zijn die ook vrij) -Bepaalde naden die niet goed afgekit zijn (of loslatende kitnaden) -> dit heb ik niet nagekeken omdat; A) Ik dacht dat het probleem weg was en Ik niet het gereedschap en de know-how heb om "even" de bekleding los te halen en "even" de achterbank eruit te halen om te zien waar de lekkage weg komt. Is er iemand die mij wil helpen om dit te bekijken (die kitnaden o.i.d) of om naar de oorzaak te zoeken? Uiteraard hoeft dit niet voor niets. Ik ben bang dat mijn bekleding hiervan gaat schimmelen of (erger nog) m'n bodemplaat kan gaan roesten. Het mooiste zou uiteraard iemand uit het noorden zijn (ivm de reistijd). Ik kan zowel ontvangen als op locatie komen!! Groeten Marco
  12. Volgens de bon zitten er Audi blokken en VW/Peugeot blokken onder, ik ga er vanuit dat dit originele (en dus met sensoren) zijn. Eerst maar weer even langs Euromaster... Eens kijken wat zij er aan kunnen doen!
  13. Dus "gewoon" even via VAG-COM (laten) uitschakelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden