Ga naar inhoud

Powerbob

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Powerbob

  1. Hij kan al getuned worden. Softwarematig, je kan dan altijd weer terug naar de officiele software.
  2. Lotgenoot. Sterkte. Heb inmiddels niet raam. Volgende week wordt het gat "gestopt".
  3. Tweede poging. 4 nachten later. Ruit ingetikt. Gelukkig ging het alarm plus nu wel af.
  4. Eerste inbraakpoging. Gelukkig zijn ze niet binnen geweest. Maar Alarm plus is niet afgegaan. Wel zonde, maandje in bezit.
  5. Je kan hem softwarematig laten tunen naar bijna 135 pk.
  6. geen 230 V, maar 12 Volt in de kofferbak en aan de achterkant van de middenconsole achter. Rugleuning en lendesteun zijn electrisch. verder zit er in het comfortpakket het licht en zichtpakket 1. In de papierenprijslijst staat dit wel.
  7. Alvast de eerste foto, gisteren ff langsgeweest. Morgen eind van de dag ophalen.
  8. 2 februari besteld en 2 april aflevering. Dus vrij netjes.
  9. Gisteren het verlossende telefoontje van de dealer. Auto is afgeleverd. Kan hem 2 april ophalen. Eind januari besteld. BM, comfortpakket, Executive plus, Winterpakket 1, zonneschermen, touchadapter, donker getinte achterruiten, chromen dakreling, Mocca antraciet. Dus sneller dan verwacht. Ben erg benieuwd.
  10. Ach ja specs bij dealer en importeur laat nog weleens te wensen over. Heb bijna dezelfd configuratie alleen in mocca antraciet. Maar ben heel erg benieuwd of we volgend jaar wat hebben aan verwarmde voorruit. Zou dit jaar ideaal zijn geweest.
  11. Zit niks anders op. Ach zie toch alleen de binnenkant.
  12. Maar via de carconfigurator zwarte stootlijsten, maar ook zwart aan de onderkant, zoals de foto zoals ik had bijgevoegd. Maar die heeft weer niet de standaard monza-velgen. Waarschijnlijk gewoon het verschil tussen BM en Bluemotion Technology. Wacht het wel weer af. Zal flink balen als die toch met de chromenlijsten komt.
  13. Zowel van de dealer als van de importeur te horen gekregen dat er zwarte stootlijsten op zitten. Heb dus mijn chromen dagdragers maar af besteld.
  14. Sta ook op het punt te bestellen. Zit echter nog in dubio. Heeft de BM nou zwarte of chromen stootlijsten rondom. Raamlijsten zijn bekend, zwart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden