Ga naar inhoud

spike

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over spike

Profile Information

  • Plaats
    drachten

spike's Achievements

0

Community reputatie

  1. spike

    bekend probleem??

    ik heb er nu 4 winterbanden met oude velgen en vw wieldoppen om laten zetten en het probleem is weg. Dan zou je toch zeggen dat het aan de velgen of de voorbanden ligt. Misschien is er een velg krom? het schijnt dat aluminium velgen niet heel erg stevig zijn en weleens vaker krom zijn. Ik ga volgende week terug naar de vw garage en dan moeten ze het maar uitzoeken waar het probleem ligt.
  2. spike

    bekend probleem??

    Hij hobbelt op en neer. Schakelen helpt niet. De auto trekt niet naar een kant, ook niet als je remt. Er zijn geen geluiden te horen wanneer hij hobelt. de dealer raadde aan om een paar keer ultimate bezine te tanken, dat zou beter zijn voor de motor, maar ook dat helpt niet. Volgens de dealer is dit een 2 liter kwaal en gebeurd dat wel vaker. In de 5de versnelling hobbelt hij niet. Bij de 1ste en 2 de versnelling ook niet. Het voelt soms net of zit er een slag in de band, maar dat zouden ze dan wel gezien hebben in de garage lijkt mij en ik heb er toen 2 nieuwe achterbanden om gekregen dus dat kan het dan niet zijn lijkt mij. Want dan zou ie het ook bij alle snelheden moeten doen.
  3. spike

    bekend probleem??

    Hallo, Het is het meest in de 3de en 4de versnelling.
  4. spike

    bekend probleem??

    hallo, Wij hebben een passat uit 2003. Als je er in rijdt dan begint hij bij 40 a 50 km te hobbelen. Ook als je 60 en 80 km rijdt dan begint hij te hobbelen. ben bij de garage geweest te vragen of ze ernaar willen kijken. Eerst bleek ik er 2 ovaal vormige banden onder te hebben. Deze banden hebben ze vervangen. het probleem was er nog steeds. toen weer terug naar de garage. Bleek iets motorisch te zijn wat vaker voorkomt bij een 2 liter passat benzine. Wie herkent dit probleem of kan mij helpen bij het oplossen van dit probleem?? Het is een super geweldige wagen maar dit is vervelend. Gr. sandra
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden