Ga naar inhoud

Gijsbert

Members+
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Gijsbert

Profile Information

  • Plaats
    Kruisland

Gijsbert's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bedankt Hans, scheelt mij weer type werk Ach, zie het maar zo: het houdt het allemaal lekker spannend. Des te meer kunnen jullie van de BM gaan genieten. Ik geniet na bijna 4 weken nog steeds (al is het helaas zonder comfortpakket want ik was te vroeg met bestellen )!!! mbt. de informatievoorziening vindt ik het overigens wel sneu voor degenen die vanwege de onduidelijkheid van de stootstrips voor zwarte dakrails hebben gekozen Ik zou zelf toch nog meer eens effe gaan rellen bij de dealer en de chromen alsnog laten plaatsen.
  2. Nog even nagevraagd bij Pon: de BlueMotion heeft WEL chromen stootstrips. Overigens zijn er de afgelopen maand 43 BM's op kenteken gezet, dus men zal er nu toch langzaam aan wat ervaring mee moeten hebben.
  3. Toch vreemd dat er inmiddels BM's zijn afgeleverd met keurige chromen stootstrips (zoals de mijne, zie foto's een stukje terug in dit topic) en nu opeens wordt beweert dat dat niet meer zo is. Ik heb destijds mijn BM besteld zonder enige info van een dealer (was medio week 42). De enige info die ik had was van mijn neefje die bij Pon werkt, maar ook daar was nog al eens onduidelijkheid. ook over de stootstrips. Ik had ze bijna los besteld (zoals in geval van schade, ging echter meer dan 1000 euro kosten) toen ik te horen kreeg dat de stootstrips onderdeel zijn van het aerodynamica pakket (of welke naam er nu weer voor verzonnen is...) en inderdaad, ze zitten er bij mij op. Op de Duitse site is de bm keurig met chromen stootstrips en monza velgen te zien. En aangezien ik momenteel de duitse site meer vertrouw dan de nederlandse en de combinatie chromen strips met chromen dakrailing toch iets extra's heeft........ zou ikzelf de railing weer terugbestellen. Iemand al gehoord of de eerste exemplaren inmiddels in de showrooms staan, het is morgen al weer februari.
  4. beste Jan Pieter, Als je uit de toyota komt en in de passat stapt, maakt die eventuele 3 seconden niet meer uit de passat rijdt over de gehele linie veel soepeler (of ik had een maandagmorgen toyota, vandaar misschien de nieuwe motor en overige pijnen...). De beleving begint al als je de deur dichttrekt (en stop pas weer als je uitstapt). De hoge instap mis je in het begin inderdaad wel maar ach. Mijn interieur is wel met dark rhodium. met enkele chroomaccenten. mbt. strips langs ramen, als je goed oplet zie je ze wel rijden (trendline's en vanaf heden natuurlijk de BlueMotion's!) zeker in combinatie met chromen dakrail heb ik er geen probleem (meer) mee. Comfortpakket was bij mijn bestelling nog niet mogelijk, erg jammer. Is volgens mij een mooi pakket voor weinig geld. Veel plezier met je passat!
  5. ik heb het ook gezien. De Duitse lijst met opties is een keer of wat groter. Het schijnt dat Pon zelf pakketten en uitvoeringen samensteld. En daarmee wellicht de keuze voor de nederlandse koper beperkt.... Hans, leuk om te horen dat de proefrit goed is bevallen. Kun je wederom de verkopers van info voorzien in plaats van andersom
  6. Nog even mijn volledige config: Moccabrown-antraciet, bekleding Calino zwart. Extra's: executive pakket, chromen dakrailing, achterruiten 35% getint, climatronic, licht en zichtpakket I,voorstoelen met hoogte en lendesteunverstelling, trekhaak losse kogel. oh ja, nog een standaard extra tov. trendline: 12V aansluiting achterkant middenconsole en in laadruimte.
  7. gelijk maar even interieurfoto's gemaakt..... Toch opvallend dat er nog zoveel onduidelijkheid is over de precieze uitvoering. Zelfs op de volkswagensite is nog geen enkele melding geweest onder 'nieuws' dat de bluemotion bestelbaar was. Verder verwijst alleen de configurator naar de BM. En dat terwijl ze bij volkswagen er vanuit gaan dat de BM voor de zakelijke/leasemarkt een knaller moet worden. Maar goed: inmiddels zijn de foto's openbaar
  8. multifunctioneel stuur, middenarmsteun voor én achter en zelfs ook de rode led-lampjes voor de rode gloed over het dashboard (volgens mij de ambienteverlichting?) zit er bij mij toch echt in. Zelfs de verlichte make-up spiegels in de zonnekleppen en de 2 leeslampen achter. Dus zeker niet volledig de trendline als basis. Mbt. de vraag over de side-skirts: zijn bij mij in de carrosseriekleur gespoten. Alleen het onderste gedeelte van de achterbumper (waar ook de klep voor de trekhaak zit) is zwart. Ik zal even kijken of ik een dezer dagen interieurfoto's kan toevoegen
  9. volgens mij moet tie toch echt een millimeter of 15 gezakt zijn ivm. luchtweerstand......
  10. Voor de liefhebbers, hierbij enkele foto's van mijn nieuwe passat.(ik hoop dat ze een beetje overkomen?) Wellicht dat de vragen omtrent het exterieur zijn weggenomen? Zoals gezegd, extra's aan mijn exterieur t.ov. standaard zijn de extra getinte achterruiten en chromen dakrailing. rest exterieur is standaard (dus ook de chromen lamellen van de gril zoals bij de highline, chromen lijst over de dreuren en de witte knipperlichten in de voorbumper). Over een evt. comfortpakket weet ik het fijne niet. Op de site van volkswagen is sowieso niets te vinden over deze bluemotion. behalve de configurator al klopt die volgens mij ook niet helemaal. Ik zal het nog eens navragen bij mijn neefje (werkt bij pon volkswagen; ook een reden dat de mijne zo snel is besteld/gemaakt )
  11. Ik heb mijn bluemotion vorige week donderdag in ontvangst mogen nemen. Was één van de eerste die van de band is gerold (wk49) en de derde die nederland is binnengekomen. Rijdt er nu dus een week mee en bevalt zeer goed. Erg mooi met standaard Monza velgen en spoilers en sideskirts. als extra's nog gekozen voor executive pakket, chromen dakrailing, extra getint glas en licht en zichtpakket. Jammer dat comforlinepakket niet mogelijk is ivm. mooiere bekleding en luxere stoelen. Maar ja, 20% telt ook. 1.6 merk je vrijwel niet. Hiervoor een toyota verso met 140 pk gereden (met motordrama's o.a. nieuwe motor). en de 1.6 rijdt toch echt vele malen soepeler. Trekkracht vanwege 250 nm is goed. Het duurt alleen wat langer om op topsnelheid te komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden