Ga naar inhoud

Dieselgriezel

Members+
  • Aantal items

    464
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dieselgriezel

  1. Of je zet voor een paar verstelbare... Zelf heb ik de opdracht gekregen (van de vrouw) om de auto weer iets omhoog te zetten. Heb er nu een KW schroefset onder die behoorlijk (errug) stug is. Was eigenlijk voor audi. Ben van plan om eerst achter een ander setje te kopen (koni) en dan voor iets op te schroeven. Kijken hoe het comfort dan is.

     

    Voor de rest loopt ie niet aan of zo. 2 weken terug met 4 man en de kofferbak tjokvol zooi naar Frankrijk gereden en niets geraakt. Viel me mee.

     

    Opdracht van de vrouw ....... :bash: ....... niet ok!

  2. @Dieselgriezel: Heb ik tot 2 keer gevraagd maar ze zeggen bij de dealer in Sneek dat er geen coulance is. Heb je hier meer info over zodat ik misschien alsnog coulance kan vragen?

    Misschien ff contact opnemen met Avenu in Almere. Hier is hij voor mij hersteld onder de coulance. Stond met pech langs de weg. Ik heb aangegeven dat het een kwaal was en dat er coulance opzat (ooit ergens gelezen).

    Hierop een boel gekreun vanachter de balie en coulance gekregen. Weet niet meer uit mijn hoofd hoeveel(zou ik op moeten zoeken).

  3. Zo vandaag ff met de Polo van de vrouw bij Frank lang geweest. Het deurslot werkte niet meer en het waarschuwingslampje van de verlichting deed het niet meer. Na een half uurtje alles weer prima in orde!! Echt een aanrader. Hier kun je beter zelf niet voor gaan prutsen....

    Het raam ook nog ff gesmeerd en schoon gemaakt!

     

    Helemaal top, Frank bedankt

  4. Nette beschrijving!

     

    Ik had het ook dat mijn kentekenplaat verlichting het niet meer deed. Heb je toevallig ook je stekker (werking) gecontroleerd zonder de bumper? Mogelijk is de kentekenplaat verlichting daardoor afgesloten (lampcontrole canbus). Als je vervolgens je contact uitzet en een minuut (ofzo) wacht doet hij het weer. Dit was bij mij in ieder geval aan de hand.

  5. Ha Dre ik heb inmiddels de telefoonmodule binnen en gemonteerd..... hij werkt! :mrgreen: me so happy.

    Ik heb wel een nieuwe draadboom geplaatst. Ik heb geen id waar het aan gelegen heeft maar ben erg blij dat het nu helemaal goed werkt. Tel boek komt zowel in het MFA menu als op de RNS.

     

    Volgende maand de aaiefoon maar proberen... :roll: kan nie wachten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden