Ga naar inhoud

lkocken

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lkocken

Profile Information

  • Plaats
    heesch

lkocken's Achievements

0

Community reputatie

  1. van welk jaar is je passat? ik heb ook probleem met mijn rem na wat speurwerk ben ik erachter gekomen dat mijn rembekrachtige vol met water zat. dit omdat de afwater kanalen van je accubak dicht zaten. hierdoor staat je accubak vol met water na veel regen. je rembekrachtiger is doormiddel van een felsrand in elkaar gezet deze zal nooit 100% dicht zijn. zodra je dus gaat rijden met water in deze bak zal je de onderdruk die in je rembekrachtiger aanwezig is het water naar binnen zuigen. waarschijnlijk ook jou probleem....??? je kan dit controleren door een dun slangetje in je rembekrachtiger te steken in je vacuum aansluiting hierop. en controleer ook zeker je terugslagklep in je vacuumslang. succes lennart
  2. kan iemand mij zeggen welke kleur draden naar de sirene gaan? wie weet hebben ze hem wel weg gehaald
  3. ik heb een origineel alarm in mijn auto maar zodra mijn alarm gaat heb ik geen geluid alleen de lichten die gaan knipperen. nu heb ik reeds in de kofferbak de bekleding aan de bestuurderskant los gehad maar kan daar niets vinden. wie weet waar ik moet zoeken?
  4. sorry, het gaat om een 3bg variant van 2001
  5. kan iemand mij tips geven voor het uitbouwen van de kabel die is gemonteerd vanuit de radio naar de wisselaar B.v.d lennart
  6. ik heb een werkend systeem in mijn auto wat ik eruit wil gaan halen ook heb ik een cd wiiselaar in mijn kofferbak intresse?
  7. kan iemand mij zeggen welke kleur draden er naar de buitentemp. sensor gaan? ik heb nu drie strepen op mijn display staan en kan geen temp. sensor vinden in mijn bumper (3bg) ik hoop dat jullie me kunnen zeggen welke draden hier op moeten zitten.
  8. als je toch beslist om een tweedehands te kopen ik heb er eentje te koop. ik ben van plan mijn mfd uit mijn passat te halen om over te gaan op een zenec.
  9. ik ben van plan om i.p.v. parkeersensoren een camera in te bouwen ik heb in mijn auto een mfd dus ben van plan de tv/video functie te gaan gebruiken ik heb nu al een camera en een adaptor gevonden via ebay mijn vraag is of ik ook een vrijschakeling moet maken voor de tv functie als ik de auto achteruit rijd? en kan ik deze functie op een manier schakelen op mijn achteruit rij licht b.v.? ik hoop dat jullie me kunnen helpen. gr lennart
  10. heeft iemand foto's van de te verwijderde pluggen. ik heb nu ook last gehad van een niet remmende auto eerste keer was met vorst op wintersport nu ook een keer hier in de buurt (temp. rond vriespunt) ik wil uit voorzorg graag alles checken voor de dealert aan de beurt is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden