Ga naar inhoud

borezz

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over borezz

Profile Information

  • Plaats
    nederland

borezz's Achievements

0

Community reputatie

  1. Eerste tankbeurt: 1034 km gereden, 63,24 liter, dat is 1:16,4
  2. Da's vreemd. Ik heb 'm ook in wk9 besteld, en vanmiddag op mogen halen. Weet iemand overigens of het nog mogelijk gaat worden om op de RNS 510 video af te kunnen spelen anders via een DVD? Dus avi/divx/mov/mp4 of andersoortige video die je via een sd-card op de HDD kan zetten. Ik begrijp dat het met de huidige af-fabriek versie nog niet kan (en het is me ook nog niet gelukt).
  3. De 1.6dti BM begint populair te worden. Vorige week besteld, wachttijd is inmiddels al 17 weken (levering in week 24, medio juni). Heeft iemand inmiddels al een B.M. in bezit c.q. een proefrit gemaakt, en kan ons iets vertellen hoe de 105PK bevalt in vergelijking met de 1.9Tdi?
  4. In Roosendaal staat een nieuwe Passat BM in de showroom: http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/at ... id=9696885 Zilveren stootstrips onderin, en zwarte raamstrips. Deze heeft geen comfort pakket. Als je het Comfort pakket besteld, dan kan je als interieurkleur ook de stof Latte Machiatto bestellen. Heeft iemand daar een goede betrouwbare foto van? En tenslotte: ik hoorde dat vanaf productieweek 10/2010 ook de nieuwe kleur BM kleur Glacier Blue te bestellen wordt, kan iemand dat bevestigen?
  5. Ik sta op het punt om ongeveer dezelfde configuratie te bestellen, zeer interessant vanwege de 20%. Doch ik heb me door de dealer laten vertellen dat als je de Bluemotion-velgen vervangt door de (mooiere) Monza velgen, de bijtelling toch naar 25% gaat (meer bandenweerstand is meer Co2 en daardoor net weer boven de grens, klink aannemelijk). -> Iemand die dat kan bevestigen c.q. ontkennen??! En een andere vraag: wat zou de mooiste bijpassende lederkleur voor een reflex-zilvere Variant? (dus zonder de chromen raamdecoratie en met zwarte roofrail?) Iemand daar ervaring mee? Kost Eur 1850,- dacht ik (full leder achteraf). Zijn daar ergens foto's van te vinden? Erg moeilijk kiezen vanuit zo'n klein lapje demo-kleurstaal....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden