Ga naar inhoud

Koolmees7

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Koolmees7

  • Verjaardag 07-03-1979

Profile Information

  • Plaats
    Emmen

Koolmees7's Achievements

0

Community reputatie

  1. Na veel wachten met al dat koude weer, ben ik gister morgen begonnen om de spanrol te vervangen. Het moest namelijk onder een carport gebeuren. Eerst de voorkant van de auto in de servicestand gezet en toen maar begonnen met de klus wat zeker niet zonder slag of stoot ging. We hebben erg lang gezocht naar de juiste manier om de spanrol te verwijderen, en dat koste dus veel tijd. Maar al dat werk is niet voor niets geweest het is er allemaal weer goed aan gekomen en is dus weer helemaal klaar. Ik had ook de vrijlooppoelie van de dynamo nieuw bij me, maar dat was niet nodig om deze te vervangen. had het speciaal stukje gereedschap + multietand ook maar gekocht. dus dit kan allemaal weer retour. Met deze klus heb ik dus 350 euro verdiend en ben heel blij met het resultaat. Bedankt voor de tips.
  2. De spanrol is compleet af, hij is zo ruim dat hij piet en klappert. Dus deze is echt aan vervanging toe. Bedankt voor de toelichting,
  3. Als ik de spanrol van de multiriem wil vervangen, heb ik daar dan ook speciaal gereedschap voor nodig. het gaat om een passat 1.9 tdi uit 98. Het gaat dus alleen om de spanrol + riem. de dynamo poelie is wel goed. Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden