Ga naar inhoud

distefano

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over distefano

Profile Information

  • Plaats
    Ede

Overige

  • Vagcom
    311.2 (lerend)

distefano's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb dus deze versie vag-com 311 2n. Kan ik dit gebruiken op mijn v5 van 2002 samen met de vag kkl usb kabel van pagershop? En Thomas hoe zijn jou bevindingen met deze kabel??
  2. Deze is inderdaad van een koppel van onze leeftijd (ik zie dat jij 41 bent en ikzelf ben 40) en die mensen zijn bij ons bekend (zus van buurvrouw) dus daarom heb ik wel zin in deze passat!
  3. distefano

    Andere Passat

    Goeden dag mede pasatters........ Ik ben nieuw hier op het forum,wel een beetje schandalig na 9 jaar passat rijden!!! Zoals gezegd rij ik nu 9jaar met een zwarte passat uit 1997 (1.8 20v). Altijd met plezier in gereden en op de gebruikelijke draagarmen na weinig onkosten aan gehad. Nu wij gezinsuitbreiding hebben gehad dmv een viervoeter,willen wij een variant aanschaffen. Ik ken iemand die wil graag zijn vr5 variant uit 1999 verkopen om iets anders te gaan rijden. Wij zijn in princiepe nog niet aan een andere auto toe maar door de gezinsuitbreiding is het eigenlijk een noodzaak geworden. Deze vr5 heeft 125.000km op de klok dus niet veel(niet bang dat dit niet klopt hoor,de mijne heeft 135.000)! Nu laat ik altijd het onderhoud doen door mijn neef die perfect werk afleverd. Deze laat ik dan ook de "nwe"passat bekijken. Nu zegt hij dat het niet verstandig is om een vr5 of een turbo te kopen omdat deze veel problemen hebben. Jullie raden het al........Is dit waar? Misschien niet zo handig om dit aan passat liefhebbers te vragen,maar wel het adres waar de meeste ervaring is. Wat voor problemen geeft een vr5 of een turbo en waar zou ik op moeten letten bij aanschaf van zo'n passat. Omdat ik erg veel zin heb in deze passat moet ik wel overtuigd worden van zijn ongelijk of gelijk. Ik hoop op een overtuigend antwoord van jullie Gr Stephan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden