Ga naar inhoud

Gator64

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Gator64

Profile Information

  • Plaats
    Kampenhout (België)

Gator64's Achievements

0

Community reputatie

  1. Vind het ook meer een facelift en alhoewel ik pas sinds april met mijn nieuwe rond rijd mogen ze de nieuwste variant altijd ter vervanging bij mij voor deur komen plaatsen.
  2. Spanje heen en terug, goed volgeladen voor op de camping, terug veel Cava mee , cruise control 120 km/h in Spanje en 130 km/h in Frankrijk en vanwege de hitte ook constant veel airco. Gemiddelde van 5,1 l / 100 km. En super confortabel. Geen spatje last van de rug na een superlange rit. Je moet wel stevig terug in de versnellingsbak als het een beetje begint te klimmen want anders trekt deze 1,6 het niet in 4e of 5e.
  3. Ik denk dat dit idd de vertragende factor zou kunnen zijn. Heb in feite net hetzelfde ondervonden bij levering van mijn wagen. Inmiddels vrij tevreden over mijn auto. Laatste verbruik 5,37 l / 100 km. 73 liter getankt terwijl de boordcomputer nog een actiradius van 50 km aangaf!!!
  4. Net effe verbuik gecheckt: 5,4 l / 100 km of 1 op 18,51 zoals jullie dat berekenen. Ben benieuwd wat dat wordt als we deze zomer richting Spanje met cruisecontrole op 130 km/h rijden.
  5. Dat is idd klote als ze op zo'n manier trachten in te breken.
  6. Bedankt Werner. In mijn geval dus voor beide. Auto slaapt idd buiten en ieder jaar mee op wintersport.
  7. In WP3 zitten de elektrisch verwarmde voorruit (was voor mij een must maar helaas niet apart verkrijgbaar), verwarmde voorzetels en verwarmde ruitensproeiers.
  8. Bedankt. Hier zitten ook de verdonkerde ruiten op maar slechts 35% + winterpack 3 en mistlichten vooraan. Zonde van de Monza's Het rijden is effe aanpassen. Motor is lekker stil in vgl met de 2 liter Mondeo motor in mijn X-type. Die klonk soms als een echte tractor. Stop-start systeem is ook fantastisch. Had ik al een beetje op zitten oefenen in de voorbijë maanden door aan een rood verkeerslicht in neutraal te schakelen en de koppeling te lossen.
  9. Eindelijk mijn Passat in ontvangst kunnen nemen. Ik ben best wel tevreden met de gekozen kleurencombinatie. Hierbij een eerste foto.
  10. Met 135 pk en zelf 125 pk zou ik al dik tevreden zijn. Bij wie zouden we daarvoor terecht kunnen want ik heb in België nog niemand gevonden die daadwerkelijk bevestigt dat ze deze moter al kunnen chiptunen?
  11. Er zijn indicaties dat de mijne er nu uiteindelijk ook aan komt. Mijn nieuwe tankkaart is al beschikbaar terwijl ik de wagen nog niet heb dus één van de volgende dagen hoop ook foto's te kunnen tonen.
  12. Helaas niet want dit gaat via de leasemij en het bedrijf en de communicatie op dat vlak is niet wat het zou moeten zijn. Ook al omdat ze de bestelling eerst 6 weken laten rondslingeren hebben. Blame it maar op de eindejaarsperiode die blijkbaar al heel vroeg (eind november dus) begon. Zelf de dealer waar de wagen zou moeten geleverd worden krijgt geen bijkomende info... dus afwachten maar.
  13. 8 à 10 weken zou mij écht verbazen want dan had ik de mijne al lang moeten hebben. Reken voor 1.6 TDI maar op 17 à 20 weken.
  14. Ik zet er een "pintje" op dat het niet gaat lukken. Bij mij moest ook de fabriek er aan te pas komen om duidelijk te scheppen. Dealer en importeur weten (van) niks. Ja om daar van te bekomen zal ik er meerdere moeten drinken . Pfff ik heb geen zin in alweer een grijze of zwarte binnenzijde. En voor leder zelf bijleggen bedank ik feestelijk. We zien wel maar ik zou het heel straf vinden mocht hij plots zonder enige kennisgeving geleverd worden met een ander kleurtje want dan gaat het er stuiven
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden