Ga naar inhoud

Jansnaar

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jansnaar

Profile Information

  • Plaats
    Damwoude

Jansnaar's Achievements

0

Community reputatie

  1. He, Heeft iemand nog goeie tips om de passat wintervrij te maken voor de wintersport en hier thuis natuurlijk.. Ik zit nu steeds met bevroren deurrubbers maar ook steeds ijs in de sponningen van de deuren. Ook de ruitenwisserbladen bevriezen steeds. Kan ik hier wat aan doen zonder dat ik hele vette ramen krijg? Ik hoor het graag! Alvast bedankt.
  2. Heren, Ik ben aan een nieuwe autoradio oe voor in de 3bg. Ik heb nu een grundig en deze heeft wat kuren. Ik ben niet van de opzichtige dingetjes en veel toeters en bellen, hij moet er alleen strak uitzien en in het interieur passen. Nu kan ik die wel vinden natuurlijk, maar ik zoek er eentje waarvan ook de verlichting overeen komt met de interieurverlichting van de auto, rood en blauw dus. Mag ook één van deze kleuren zijn, de grundig die ik nu heb is nl. helemaal rood verlicht, maar dat kwam omdat ik em kocht bij de Audi A3 van toen. maar dit is echter wel dezelfde rode kleur als van de auto. Iemand nuttige tips en/of suggsties?? alvast bedankt.
  3. He hallo.. Dank voor alle hulp en reacties. Het probleem bleek echter simpel genoeg aan de mutebox van de parrot te liggen. Ben vandaag naar de winkel gegaan waar ik em gekocht heb, nieuwe mutebox meegekregen, aangesloten in 2 minuten, zoals in de folder, en klaar was kees! Het werkt perfect.. Had em namelijk gister nog bij 2 collega's getest op hun eigen radio's in hun auto's en daar hetzelfde probleem, dus was het wel duidelijk.. Nogmaals bedankt!
  4. Haha.. Fantastisch hoe snel het hier gaat op dit forum!! Petje af.. Zit ook wel vaker links en rechts op forums, daar zit je soms dagen te wachten! Maar.. On topic, back to the problem!
  5. Nee, Model jan. 2005, Laatste faceliftmodel zeg maar!
  6. Ja, heb de adapterkabel gebruikt die erbij geleverd zit. Zal morgen anders wat foto's plaatsen van het hele geheel, als ik op de site van Parrot een testeje doe met het type auto, zegggen ze wel dat ik nog een apart adaptertje nodig heb idd..
  7. Zal het morgen proberen, alleen zitten er aan de radio zelf geen draden.. Heb een grundig scd 5390, en kan daarmee echt niks wijzer worden.. Alvast bedankt!
  8. Hallo, Ben nieuw op dit forum en hopelijk kan iemand van hier mijn vraag beantwoorden.. Ik heb een Parrot CK3000, die kleine, aangeschaft en wil deze gaan inbouwen in mijn nieuwe passat. Werkt perfect volgens de folder en eigenlijk is dit ook zo. Alleen wanneer de carkit aanstaat, aan de stroom dan, ik bel er nog niet eens mee, lijkt het of stuurt deze een permanente mute naar de radio. Als ik de carkit weer van de spanning haal, krijg ik meteen weer geluid uit mijn radio. W.b. de draadjes, ik heb eigenlijk geen losse draadjes, alleen isostekkers, dus veel verkeerd kan ik, volgens mij, niet gedaan hebben. Of heb je voor de passat nog een extra verloopstekkertje nodig ofziets?!? Please help, want ik word lichtelijk gek!! Alvast bedankt! Groeten Jan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden