Ga naar inhoud

mach1

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mach1

  1. Dat is aantrekkelijk Powerbob maar ik vrees dat de baas daar niet zo blij mee zal zijn, om over de fiscus maar niet te spreken, gaat de fiscus dit nog dichttimmeren, zijn er al BM'ers die daar iets overgehoord hebben?
  2. Volgens mij is er sinds de introductiedatum meer mogelijk geworden, hetzelfde betreft de Monza velgen dat is ook pas laat duidelijk geworden. Nog een week of zes wachten op Deep Black met de Monza velgen, jammer dat er geen 170 pk diesel in mocht, met 35K was het op. Bijtelling wordt je echter weer vrolijk van!
  3. Klopt mijn gedachtengang dat de Bluemotion in Nederland door de 20% regeling in beperkte uitvoeringen leverbaar is? Door de dealer aangegeven eind 2009: Voor de Passat Bluemotion geldt qua opties hetzelfde als de Bluemotion technology, mits anders omschreven. De BlueMotion (20%) is een auto op basis van de Trendline, hier kan niks aan veranderd worden. Wat betekend dat we qua opties ook gebonden zijn aan de Trendline uitvoering. Comfortline is dus niet mogelijk, bagagemanagementsysteem niet mogelijk, 230V aansluiting niet mogelijk enz. signaalzwart bleek zelfs niet mogelijk dit moest Deep Black worden. Uiteindelijk dus maar gekozen voor executive plus, medio januari in nota gegeven, verwachte leverdatum week 20, de levertijd is duidelijk langer dan hetgeen ik op het forum heb gezien.
  4. Inderdaad afgelopen woensdag de prijslijst gekregen, wel jammer dat er geen gewone comfortline te bestellen is, je zit vast aan de Trendline uitvoering die je kan voorzien van de nodige extra's, ik ben benieuwd of ze nog komen met andere actiepakketten als de executive, ik zit niet op navigatie van de fabriek te wachten, die kunnen nooit mee met de file updates zoals een TomTom dat wel kan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden