Ga naar inhoud

PassatSportline

Members+
  • Aantal items

    186
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PassatSportline

  • Verjaardag 24-08-1990

Profile Information

  • Plaats
    Veendam
  • Naam
    Kem

Overige

  • Vagcom
    Ja, in leerproces

PassatSportline's Achievements

1

Community reputatie

  1. Sorry brandstof filter inderdaad..
  2. Inderdaad klappende spanner.. Auto is gerepareerd voor €262,-. 8 uur stond ik voor de garage en om 12 uur was de auto klaar. Gelukkig dat eigenaar tussendoor andere auto's nog tijd ging maken voor onze auto.. Omdat we de brandstofpomp eruit hadden gehaald werd de turbo inlaat geraakt. Na wegrijden kwam de auto maar niet voorruit.. Gelijk terug en gefixt.. Auto is inmiddels al 600 km verder en nog geen problemen..
  3. Beste forumleden, Vanmiddag de passat even goed gewassen en schoongemaakt. Rond 23:00 uur klaar en ik dacht ik draai de auto even om en we laden de auto alvast vol omdat me ouders morgen op vakantie gaan. Me vader start de auto en ik hoor een raar geluid tijdens de starten. Me vader zegt dat het waarschijnlijk niks is, maar ik ken de geluid van de passat wel. Motorkap open gedaan en ja hoor een snel ijzer op ijzer tikkend geluid leek het wel. Gelijk een bekende gebeld die er wel wat verstand van had, dacht ik. Maar het mocht niet baten. Ouders raakten een beetje in paniek omdat het plan was om morgen op vakantie te gaan om 11:00 uur. Ik heb gelijk even de ANWB gebeld en collega was na een uur aanwezig. Hij luisterde met een schroevendraaier naar de poelie en naar nog iets. Heb hieronder even de film gepost, zodat jullie kunnen meeluisteren. Morgen zal ik wel even een foto of video uploaden. Als jullie meer informatie nodig hebben. De wegenwacht heeft mij geadviseerd om er in ieder geval niet mee op vakantie te gaan (3200 km tot Turkije). Advies is morgenvroeg 8 uur naar als eerst naar Garage Ronda in Groningen. Als het daar niet lukt naar Pruijs Groningen, Van Dijk automaterialen of naar Roberts automaterialen. Hier een video: Hier nog wat foto's, omdat jullie dat altijd zo leuk vinden:
  4. Goed, ik heb wat rondgekeken. Jammer genoeg de module niet 2e hands kunnen vinden. Ik vraag me af van welk model de module is (5J)? Als het goed is heb ik de volgende kabels nodig: Om de sensors met de module te verbinden: http://www.kufatec.de/shop/product_info ... at-3C.html Om de module te verbinden met zoemer en CAN, RNS510 etc.: http://www.kufatec.de/shop/product_info ... at-3C.html Excuses dat ik zoveel vraag! Wil alleen zeker zijn voordat ik aan iets begin..
  5. Dan zou ik dus eigenlijk het onderdeel nummer wat je hebt gegeven vinden & kopen. Kabels & zoemer erbij kopen en vervolgens proberen om in te loggen op kanaal 10 en vanaf daar kan je dan waarschijnlijk ook OPS activeren. De PDC zou wel werken met deze module maar OPS hangt er dus van af.
  6. Dre, heb je enig idee hoe ik dit kan nakijken? Is dat d.m.v. VagCom kijken of ik bij nummer 10 kan inloggen zeg maar? Als het kan zou het met OPS beter zijn natuurlijk. Onderdeel nummer: 5J0 919 475 A, dat is dus gewoon PDC dat wel werkt met de passat?
  7. Dus dan zou ik zelfs een PDC met OPC van een Golf V kunnen gebruiken? Als het samengaat met de RNS tenminste..
  8. Werkt de module ook met de Passat dan? Want ik heb begrepen dat de kans dat het gaat werken klein is?
  9. een foto van? bumper, kabel, sensors of module?
  10. PassatSportline

    4 kanaals PDC

    Beste lezers, Ik heb een vraagje, heb al een tijdje parkeer sensors in de achterbumper. Ben er helaas een tijdje niet mee bezig geweest. Nu wil ik dit graag afmaken en mijn vraag is: Kan ik een 4 kanaals module van Golf V met OPC ook plaatsen in de 3C? Ik had op ebay een module gevonden met onderdeel nummer: 1K0 919 475. Zou volgens de verkoper wel lukken maar ik kan verder nergens hierover iets vinden. Iemand enig idee?
  11. PassatSportline

    Handrem 3C

    De kabel werkte op een of ander manier niet meer. Stond steeds not connected to the car. Dus gewoon op de ouderwetse manier eruit gehaald en dat is gelukt. Nu nog bezig met pdc.
  12. Geachte forumleden , Zoals de titel het al zegt. Wie o wie weet hoe ik de remblokken achter kan vervangen? Ik heb het geprobeerd maar ik kwam er niet uit. Na gevraagd bij een vriend die ooit monteur was en vertelde mij dat ik iets met VAG-COM kabel moest wijzigen .. Iemand enig idee hoe het moet?
  13. Heeft Talha wel nodig nadat hij een tijd lang een V6 heeft gereden.
  14. Die van een bugatti past toch ook op zo'n polo?
  15. Waarom ben je niet naar Veendam gegaan? Vervangen van de stuurkolomelektronica heeft mij maar €190,- gekost. Tot nu toe nog steeds geen problemen gelukkig!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden