Ga naar inhoud

next

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over next

Profile Information

  • Plaats
    zwolle

next's Achievements

0

Community reputatie

  1. next

    nieuwe velgjes

    Het worden die ene waar niemand de naam van wist. Deze worden het.
  2. next

    nieuwe velgjes

    Morgen nieuwe velgjes ophalen, Oxigin crome 19 inch. Forot's volgen
  3. next

    2 vragen

    nee ik heb de recht allemaal al laten spuiten, omdat je dat er makkelijk af kon klikken. Alleen op de deur zit de lijsten geplakt, en hoorde dat als je ze eraf haalt er wel gaten achter zitten.
  4. next

    2 vragen

    Hallo allemaal. Ik heb 2 vraagjes. Mijn deurstrips zijn nog zwart, ik wil ze graag ook in kleur hebben. Kan ik ze er afhalen, of zitten er gaten achter de stips?. Of ik laat ze spuiten, maar de stirps krijg je er nooit netjes van af denk ik. Weet iemand een site waar ik de stirps kan bestellen, zodat ze dan naar de spuiter kunnen? of hele andere ideeen. Mijn andere vraag is, op de onder kant van de deuren zit een flexibele rand, kan ik deze gewoon laten spuiten. Het vervelende is dat als je er 1 keer tegen aan zou zitten de lak dan breekt, omdat het flexibel is. Of heeft iemand nog een goed idee. al vast bedankt..
  5. Evolution velgen Verlaagd met veren/komt nog een schroefset onder. 18 inch/ komen binnenkort nieuwe velgen onder.
  6. oke bedankt voor het reageren. Ik zal is navragen. ZIt nu wel erg te twijfelen tussen deze velg of de evolution s019. ik ga er over na denekn;)
  7. ja dat klopt, oxigin lijkt ie inderdaad op. Maar apart dat niemand weet wat de naam is.
  8. Kent iemand de naam van deze velg? Zou deze velg mooi staan onder een passat 3bg sedan zilver?
  9. Heel appart. Maar ben je denk ik wel de enigste mee:D
  10. hoi sam vw 5, Ik ben ook opzoek naar nieuwe velgen. Heb de evolution s019 ook op t oog. Heb zelf een 3bg sedan zilver, Staan ze mooi onder de jouwe. Waar heb je de velgen gekocht? gr next
  11. hallo, ik wil ook graag de embleemloze grill voor mn passat, waar heb je die in duitsland besteld? Kan je hier ook raamspoilers halen? Heb nu booskijkers betseld gewoon in NL maar zijn ook best prijzig? mvg dennis
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden