Ga naar inhoud

passateratti

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passateratti

  • Verjaardag 28-02-1989

Profile Information

  • Plaats
    Bussum

passateratti's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo mede passat liefhebbers, Ik heb een vraag over mijn Passat 3b 2.8 v6 4-motion uit 2000. Sinds een aantal maanden maakt de schakelbak een raar geluid. (kmstand is nu 139.*** en dit is begonnen bij ik denk 132 ofzo) Als ik in zn 1 optrek komt er een ratelend geluid uit, dit maakt niet uit of je hard of langzaam optrekt. Het is er altijd. En alle andere versnellingen hebben dit niet. Ook word het schakelen steeds moeilijker. D.w.z. het is moeilijk om als je bijvoorbeeld voor een bocht terug wil schakelen naar zn 2 de koppeling netjes op te laten komen. Het gaat wel, maar echt met de grootste aandacht. De bak schakelt nog wel netjes naar elke versnelling, loopt niet stroef ofzo. Nou lijkt mij dat de bak gereviseerd moet worden. Weet iemand eventueel adresjes in omgeving Hilversum (n-h) voor een ruilbak? Of kunnen deze problemen ook eventueel nog een andere oorzaak/oplossing hebben? Als iemand iets weet of het zelfde aan de hand heeft gehad hoor ik dit graag... Thnx!!
  2. Ik heb de koplampen van de auto bijna een jaar geleden vervangen.. Alles heeft altijd gewerkt ondanks dat de hoogteversteller niet aangesloten was..
  3. Ja het is idd vreemd hoe ze doen. Ik heb er weinig aan dat het bij jou wel helemaal super gegaan is;) Maar ze vroegen 100 euro voor het demonteren, en weer monteren van het dashboard. Knopje kon er volgens hun alleen uit als de dash er uit ging.
  4. Hallo, Ik heb op het forum gezocht maar kon niks relevants aan mijn probleem vinden. In het kort: De passie is een pas geleden terug naar de vw dealer geweest voor grote beurt + APK. Aangezien er geen hoogte regelaar in mijn koplamp zit moet het knopje in de auto tijdens de APK eruit. Ik werd toen zelfs nog gebeld of ik ermee akkoord ging dat ze dit gingen doen (ging 100 euro kosten). Alles gefixt auto opgehaald. Paar dagen later zag ik in het donker dat de verlichting van de clima het niet meer doet. Daar zit normaal blauwe verlichting. Ook zag ik dat er geen verlichting meer in mn lichtenknop zit (koplamp verlichting aan/uit etc.), In de asbak en sigarettenaansteker en in de luchtroosters. Normaal zit hier ik meen rood licht van de sigarettenaansteker weet ik het zeker! De verlichting in de tellers doet het wel gewoon. Maargoed om terug te komen op de inleiding. Ik dacht natuurlijk VW heeft mn dashboard open gehad voor dat knopje. Dus die hebben het gemolt. Dus heb m auto terug gebracht hun hebben het bekeken en komen met de conclusie dat de defecte verlichting niet door hun is ontstaan. Beetje vreemd want voor ik m bracht deed alles het nog. Kosten als hun het moesten maken 150 euro. Daar ben ik dus niet mee akkoord gegaan.. . Nu hoop ik dat iemand hier me verder kan helpen of weet wat het probleem is? Het betreft een 3b 2.8 v6 4-Motion uit 2000. Alvast bedankt! Steven
  5. Onder een deksel in de achterklep ligt je alarm (tenminste bij mij) Ik heb ook zo een sneu geluidje, zou idd mooi zijn om dat te vervangen
  6. Okè okè, heel duidelijk allemaal. Bedankt voor jullie reacties. Deze 3b is een ex-lease auto, en had toen ik hem overkocht fabrieks-af ''hightech'' navigatie/cd wisselaar/telefoon. De hightech van het jaar 2000;). Overal waar ik kijk kom ik kabels tegen. Onder de deur door, onder de passagiersstoel (over de bodem van de auto dus), onder de handrem dwz over het midden van de auto langs de schakelpook. Ik vind dit erg slecht ingebouwd van VW, maargoed in 2000 was dat misschien heel normaal.
  7. Hallo, Ik heb laatst een nieuwe radio geplaatst. Toen ik de oude er uit haalde, zag ik links achter in de console een stekker liggen. Iemand enig idee of dit hoort en waar dit voor is? Het is een passat 2.8 V6 4-Motion.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden