Ga naar inhoud

Vis

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vis

  1. Vis

    Lekkende Tandempomp

    Krijg de afbeelding niet te zien, lijkt wel geblokkeerd?
  2. Vis

    Lekkende Tandempomp

    Is de pomp zelf nog ergens aan te herkennen?
  3. Vis

    Lekkende Tandempomp

    Thermostaat is vervangen en ze hebben de pomp en slang schoongemaakt. Moet nu in de gaten houden of het droog blijft. Weet iemand waar ik moet kijken als ik de afdekkap heb verwijderd? Kan op een of andere manier de foto's op de site niet openen.
  4. Vis

    Lekkende Tandempomp

    Garage roept, na het vervangen van de temp sensor, nu ook de thermostaat vervangen moet worden omdat deze dicht blijft staan!!
  5. Vis

    Lekkende Tandempomp

    Ga dat eerst proberen. Als de pomp weer vies wordt kom ik terug
  6. Vis

    Lekkende Tandempomp

    De temp meter op het dashboard stond van de een op de andere dag op 70 graden ipv standaard 90. Ze hebben geconstateerd dat er diesel op de sensor is gekomen. Ze zagen druppels op de tandempomp en gaven hiermee aan dat deze vervangen moest worden.
  7. Vis

    Lekkende Tandempomp

    Hallo, Mijn passat variant 1.9 TDI 130 pk van 11-2003 heeft volgens de garage een lekkende tandempomp. Hier zijn ze achter gekomen door een kapote temp sensor. Kosten volgens dealer totaal 580 euro. Ik zag net op het forum dat je deze prima uit Duitsland kan halen en dat het veel geld scheelt. Volgende week ben ik Duitsland en kan ik net zo makkelijk langs een garage gaan. Weet iemand wat voor type ik nodig heb, en of dit zelf te vervangen is? Groet Jorrit
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden