Ga naar inhoud

ArchaonSteve

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ArchaonSteve

  • Verjaardag 16-09-1987

Profile Information

  • Plaats
    Zoetermeer

Overige

  • Vagcom
    Nee

ArchaonSteve's Achievements

0

Community reputatie

  1. Thanks voor de reacties!! @Fopperr: Dat is inderdaad een mooie Passat!! Mooie velgen, weet alleen niet of ik wel witte velgen wil, maar ze zien er wel heel dik uit onder die Passat!! Thanks voor de tip, en ik ga FECT even een berichtje sturen!! @ W E: Ik had het inderdaad al begrepen dat de originele VAG R32 en Omanyt's niet zullen passen, vanwege de ET waarde. Nu is mijn Passat nog niet verlaagd, maar ben ik wel van plan om een verlaging (schroefset of enkel de veren) te combineren met nieuwe wielen, dus dat is iets waar ik al op lette met het zoeken naar velgen! Maar thanks voor de input over de Omanyt's met ET45, die was ik nog niet tegengekomen!! Originele VAG velgen zullen het waarschijnlijk toch niet worden, die zijn mij iets te prijzig, en veel replica's hebben ook wisselende ET- en J waarden. @ Antonio: Sorry dat mijn post op de verkeerde plek stond!! Thanks voor de hulp in ieder geval!! Hopelijk weten nog meer forum leden een plek waar ik moet zoeken voor een goede impressie van de velgen onder mn passat!!
  2. Beste forumleden, Ik ben al een tijdje aan het rondkijken voor een set mooie 18" velgen voor onder de Passat. Nu heb ik al een aantal mooie sets gezien (oude RS4's, Omanyt's, R32's, BBS CHbijvoorbeeld). Alleen waar ik een beetje mee zit is dat ik niet goed kan kiezen... Heb al op het forum rondgezocht voor een paar goede foto's van de verschillende velgen onder 3B sedan's, maar ik heb een beetje moeite om ze te vinden... Er zijn wel wat foto's, maar vaak onder een variant, of de verkeerde lakkleur ofzo... Dus vandaar mijn vraag aan jullie, als jullie toevallig foto's weten te staan van 18" velgen (en dan gaat het met name om de Omanyt's en R32's!!) onder een donkere 3B sedan (mijn kleur is Moonlight Blue Pearl), zouden jullie die dan aan mij willen laten weten?? Eventueel ook als je nog linkjes weet naar te koop aangeboden sets zijn die natuurlijk welkom!! Alvast bedankt!!
  3. Daar zat ik ook al aan te denken, of misschien de rand van de remschijf die teveel uitsteekt?? Misschien dat m'n remklauw ook blijft hangen?? Iets met remcilinder misschien??
  4. Beste Forumleden, Ik heb sinds kort een probleempje met de Passat. Het is een 3B sedan, 2.3 VR5 uit 1999. Als ik wegrij op lage snelheden, is er een knarsend, krakend geluid te horen linksvoor. Het komt meestal voor nadat ik geremd heb en wegrij vanuit stilstand, op het moment dat de auto gaat rollen tijdens het koppelen. Tevens bij het remmen vanaf hoge snelheden is er een forse trilling te voelen! Vandaar dat ik dus zit te denken aan aanlopende remschijf- of klauw, of een versleten remblok. Of kan het ook het wiellager zijn?? Het is alleen bij het wegrijden, en bij hele lage snelheden (bijna stilstaand) als ik weer gas geef. Soms ook bij een ruwe weg of drempel is er linksvoor een klapperend geluid te horen, maar dit zijn hoogstwaarschijnlijk de draagarmen die aan vervanging toe zijn, en hebben volgens mij niets te maken met het knarsende geluid bij wegrijden. Misschien dat jullie dit vaker hebben gehoord en snel een antwoord weten, dan gaat het repareren ervan ook een stuk sneller, als ik weet waar ik moet zoeken! Alvast bedankt voor jullie hulp, Steve
  5. Ok, en loopt hij dan ook aan als ik hem ongeveer 20-30 mm verlaag?? Extreem verlagen vindt ik persoonlijk spuuglelijk, dus lager dan dat komt hij toch niet te liggen!! Maar zal erop letten!! Thanks voor de tip!!
  6. Ok dan weet ik dat alvast!! Thanks!! Maar dan houd ik die ET-waarde in mn hoofd bij het zoeken!!
  7. Beste forumleden!!! Ik ben nu al enige tijd op zoek naar een mooi setje nieuwe banden en velgen voor mijn Passat (3B Sedan, VR5, Moonlight Blue Pearl, 1999). Nu zie ik door de enorme bomen het bos niet meer, dus vandaar een roep om wat tips / hulp. Ik wil in ieder geval een setje origineel lijkende VAG velgen, ofwel een mooie en goede set replica's. Dit omdat originele VAG velgen veel te duur voor mij worden. Nu vind ik de R36, RS4 (oude model) en de R8 velgen erg mooi, maar heb geen idee of die ook mooi onder de VR5 staan... Tevens ben ik aan het twijfelen of ik voor 17 of toch 18 inch ga. Ik heb her en der gelezen dat met 18 inch je eigenlijk wel moet verlagen. Nu wil ik dat ook wel, maar geld voor een hele schroefset heb ik eigenlijk ook niet rondslingeren. Dus dan zouden het alleen verlagingsveren worden, maar kan dit wel bij wat oudere, standaard schokdempers?? 17 inch lijkt mij ook wel mooi, maar dan wel met dikkere banden, dus misschien 225-50 of 55 - 17 banden eromheen. En dan als laatste (ik weet het, het wordt een heel verhaal... ), ik heb mooie velgen gezien, welke hier werden aangeboden door Wheeler (18 inch RS6, 245,40,18 banden, ET42) maar vroeg mij af of deze wel onder de VR5 passen (vanwege de hoge ET en brede bandenmaat). Weten jullie welke ET waarde het mooiste staat onder de Passat?? Ik hoop dat jullie mij hiermee willen helpen, want zelf ben ik rondjes in mn hoofd aan het lopen hierover... Mvg, Steve
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden