Ga naar inhoud

volkanE

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over volkanE

  • Verjaardag 19-05-1989

Profile Information

  • Plaats
    Alblasserdam

volkanE's Achievements

0

Community reputatie

  1. volkanE

    Service jetzt

    Hallo, ik rij een passat uit 2004. En sinds paar dagen wanneer ik contact aamzet hoor ik een irritant piep met aervice jetzt staan. Hoe krijg ik dit weg?? Alvast bedankt, Volkan
  2. volkanE

    homokoneet.

    Ben nog ff langs de dealer geweest voor zekerheid. En jah hoor mijn homokineet is kapot alleen aan de linker kant zei hij, rechter kant alleen hoesje vervangen die was niet kapot zei die. Toch wel een beetje geluk anders had het me weer hoop geld gekost Maarja weekend komt alles weer goed.
  3. volkanE

    homokoneet.

    hallo mede passat rijders, heb sinds 6maanden een passat variant uit 2004. Vorige keer stond ik bij de stoplichten en moest naar links draaien en toen ik gas gaf tijdens rijden hoorde ik van de linker kant een knakkend geluid. Dus ik dacht er is vast niks aan de hand maar paar dagen later begon rechter kant ook geluid te maken. Volgens mij is de homokoneet kapot, wat zijn de nadelen als ik nog een mee blijf rijden of moet ik het zo snel mogelijk laten maken?? Dat geluid heb ik nu al bijna 2.5 weken.
  4. volkanE

    raam

    weet je ook mischien hoeveel het kost..?
  5. volkanE

    raam

    hallo, heb een vraagje als ik mijn raam open of dicht doe kraakt mijn raam bijna bovenin voordat die dicht gaat. wat kan hier de problemen van zijn.? hebben julie dit ook wel eens gehad want heb gehoord dat vw deze problemen vaak heeft
  6. volkanE

    armsteun

    `hallo. heb pas een middenconsole gekocht met armsteun maar kleur is zwart. en mijn interieur is grijs, heb lang gezocht voor een grijze middenconsole maar kon het niet vinden. weet iemand of ik middenconsole kan laten spuiten in grijs.?
  7. volkanE

    raamlijsten

    hele goede avond. ik heb universele chrome strips besteld eigenlijk zou ik mijn bumperlijsten doen maar had tog een vraagje.. heb een passat 3bg en ik wou vragen of ik de A-style van mijn raam kan plakken want die heeft wel een bocht zitten voor de rest geen probleem denk ik.
  8. volkanE

    wax/poetsen

    hallo mijn naam is volkan en ik rij een passat 1.9tdi 3bg uit 2004. ik heb 1week geleden zelf mijn auto gewaxt maar ik heb met de wax op plekken gesmeert(bumperlijsten,raamlijsten) waar ik ze er niet meer eraf krijg na opnieuw wassen.. hoe ken ik dat het beste regelen??
  9. volkanE

    Chrome lijsten.

    jah sorry , ik weet niet hoe ik foto's moet laten zien maar van waar had je dan die lijsten besteld, ik had ze van cargoods.
  10. volkanE

    Chrome lijsten.

    hi, ik wil graag chrome lijsten kopen voor mijn ramen en de bumperlijsten. Ik heb het bij de dealer gevraagt en ze vroegen €400 ex btw. waar ken ik het goedkoper vinden ? ik heb het met die plak strips gedaan maar ik vertrouw ze niet, na paar dagen begonnen ze al los tekomen. mijn auto is passat 1.9 tdi variant 3bg 2004.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden