Ga naar inhoud

smokeycc

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over smokeycc

Profile Information

  • Plaats
    Enkhuizen

smokeycc's Achievements

0

Community reputatie

  1. OK bedankt tot zover. Maar wanneer ik weer aan nieuwe banden moet, kan ik dan van die antilek conti's af of ben ik daaraan overgeleverd? En nog even een vraag; Het is nu zomer, mooie tijd om winterbanden te kopen dacht ik. Ik heb bij op de zaak nog een setje velgen liggen. De maat is 5x112, ET 41 8Jx17. Zijn deze geschikt voor de Passat CC? Om daar dan winterbanden om te laten draaien.
  2. Na alle bovenstaande berichten is het dus naar een goede bandenleverancier gaan om de achterzijde te laten uitlijnen? Wie kan mij iets vertellen in hoeverre het mogelijk is om er t.z.t een ander merk banden onder te laten zetten? En valt er naast het uitlijnen nog iets te doen aan de herrie?
  3. Er staat nu zo'n 30.000 km op mijn Passat CC en ik hoorde meer geluid van de achterwielen komen. Ik naar de bandenboer en daar begon men over cupslijtage. De voorbanden gingen er met 25.000 km. al redelijk glad onder vandaan en een setje nieuwe kost je je vakantiegeld. Terug gegaan naar de dealer met de klacht. Doen we niets aan mijnheer. Is gewoon slijtage. Nu de onvermijdelijke vragen: Zijn er meer CC rijders met hetzelfde probleem? Bestaat er een alternatief voor die enorm dure Conti's die niet lek kunnen? En kan er dan niet gewoon een reserveband in de achterbak? Is het niet een ontwerp of afstelfout van VW? Ik hoop dat iemand mij wat antwoorden kan verschaffen. Alvast bedankt.
  4. Ik ben inmiddels al een paar uurtjes door de forumlijst aan het spitten en daar kwam ik ook led lampen tegen waarin al een weerstand wordt ingebouwd, bijvoorbeeld op Hypercolor.de. Is het dan niet meer nodig om de diagnose aan te passen? En hoe zit het eigenlijk met led verlichting wanneer je gecombineerde achter-remlichten hebt? In de CC zitten per unit 2 lampjes die zowel achterlicht als remlicht zijn en in de kofferbakdeksel nog weer 2 lampjes. Dit zijn overigens allemaal steekfittingen. De knipperlichten lijkt me niet zo'n probleem. Wie heeft hier inmiddels ervaring mee?
  5. Ok dat begrijp ik, maar wat doe je om dit op te heffen of te omzeilen?
  6. Best Vdub, ik moet je meteen ff vertellen dat ik van auto electronica de ballen verstand heb. Wat bedoel je met koude diagnose uitzetten?
  7. Hallo allemaal, ik ben nu al een tijdje aan het zoeken naar de mogelijkheden van led verlichting in mijn Passat CC. Is er iemand die ervaring heeft met led verlichting in de achterlichten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden