Ga naar inhoud

niels

Members+
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door niels

  1. Mijn auto staat bij de dealer omdat hij niet meer wil starten. De startonderbreker blijft actief. Tenminste, dat geeft het display aan. Nou had hij er altijd al last van. Maar voorheen draaide ik de sleutel 2 of 3 keer om en dan deed hij het gewoon. Afgelopen week heeft hij me echter 2 keer laten staan. De eerste keer weggesleept door de anwb. Alleen deed hij het de dag erna weer. Ik heb hem toen maar weer mee genomen. Anders is het voor de dealer ook zoeken naar een speld in een hooiberg. Dan kost het een hoop geld en is het probleem waarschijnlijk niet eens verholpen. Maar nu doet hij dus niets meer. Er schijnt een één of andere ring om het contactslot heen te zitten die wel eens stuk zou kunnen zijn. Misschien weet iemand wat dat geintje gaat kosten?
  2. niels

    Rooklucht

    Beetje trage reactie, maar toch... Ik heb verschillende auto's gehad die naar sigaretten stonken. Hoewel ik zelf een verstokte roker ben, rook ik niet in mijn auto. Ik maak de hemel altijd goed schoon. Ik gebruik meestal gewoon een oude glassex sproeier. Flink wat ajax erin en water. Meestal is 1x voldoende, anders 2x. In de meeste gevallen is dat al voldoende om 3/4 van de stank eruit te krijgen. Dan maak ik de auto van binnen een keer helemaal schoon en klaar. Wil het dan na 1 of 2 dagen nog steeds een beetje stinken dan haal ik in de supermarkt een lekkere deo. Dan spuit ik na elke rit een beetje deo in de auto en na verloop van tijd verdwijnt ook de laatste stank. Bij mijn huidige auto heeft het al met al een dag of 3 á 4 geduurd voordat alle stank eruit was. Maar dit was wel de ergste tot nu toe. Nu ruik je de leren bekleding als je instapt. Is toch een héél stuk prettiger.
  3. niels

    climatronic werkt niet

    Het schijnt van wel. Alles zou gewoon moeten werken. Hij slaat alleen niet aan door één of ander vaag probleem. Waarschijnlijk een draadbreuk of kapotte sensor o.i.d.
  4. niels

    climatronic werkt niet

    Weet je zo uit je hoofd welke dat is en waar die precies zit? Ik heb me rot gezocht, maar ik kan de oorzaak niet vinden .
  5. niels

    climatronic werkt niet

    Hij heeft de hele computer uitgelezen. Het enige wat naar voren kwam is dat de batterij van de afstandbediening een keer te laag is geweest. Maar bij zowel het motorische gedeelte als de instrumenten gaf hij helemaal niks aan. Het zou dus een kleinigheidje moeten zijn, omdat de pomp het gelukkig gewoon doet. Ik zie het alleen niet zo zitten om hem naar de dealer te brengen en er daar een monteur voor €90 p/u naar te laten zoeken.
  6. niels

    climatronic werkt niet

    Mijn climatronic doet het niet, misschien weet iemand van jullie waar het probleem zit. Ik heb hem van de week door een airco specialist laten nakijken en vullen, maar hij doet het niet. De pomp werkt wel als er rechtstreeks stroom op gezet wordt vanaf de stekker die achter de rechterkoplamp zit. Hij heeft hem uitgelezen maar er komt geen foutmelding. De zekering is goed. Het probleem zou dus ergens tussen de zekeringkast en dat stekkerblok moeten zitten lijkt mij. Zitten er nog ergens sensoren of iets dergelijks die stuk kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden